Meny

Best.nr 20100882

X-keys GPIO - I/O-styrd tangentbords/mus-ersättning

När olika processer och industriella system skall kopplas mot datorer eller mobila enheter uppstår ofta problem med inmatning av data. Med X-keys USB GPIO underlättas detta genom att tillåta en 5V-signal att åstadkomma den datainmatning som annars hade krävt antingen manuell inmatning eller ett komplicerat mellansystem. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
1 780 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  1 420 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr125-8245
  488 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr125-8213
  110 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 400 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  732 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  569 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  USB GPIO (General Purpose Input Output) ger dig tio ingångar som kan vara antingen digitala I/O eller 3-6VDC, två ingångar för knappar eller digital I/O samt två 5VDC-utgångar. Den här uppsättningen av olika ingångar gör att de flesta larm och digitala systemhändelser kan åstadkomma komplicerade tangentbords-inmatningar och musförflyttningar, precis på samma sätt som om du själv gjort det manuellt.

  Sömlös hopkoppling av dator och elektoniskt system

  Genom att "spela in" tangenttryckningar och musrörelser och lagra dem på en port i USB GPIO kan du styra en PC eller mobil enhet (med USB-stöd) från en 3-6VDC systemport eller en vanlig larmport. Enheten har även två dedikerade digitala utgångar som kan användas för att aktivera efterliggande system. Till exempel kan en systemhändelse både generera en teckensekvens som skickas till datorn och en slutning av I/O-utgången för aktivivering av ytterligare processer. Hur portarna skall inteagera bestämmer du med hjälp av den mjuvara som hör till enheten.

  Fungerar mot alla enheten med USB

  Även om den tillhörande mjukvaran är för Windows, så lagras alla inställningar lokalt i enheten. Efter en initial installation kan USB GPIO användas till alla typer av system som tillåter tangenborts-inmatning via USB, oavsett operativsystem.

  • 10 portar (HD15) konfigurerbara som 5V-utgångar, antingen "short-to-ground" eller 5V "pull down"
  • 2 dedikerade 5V-utgångar (HD15)
  • 4 dedikerade digitala ingångar (3,5mm mono-kontakt)
  • USB-anslutning mot dator
  • Stöds av vMix live streaming-mjukvara
  • Kostnadsfritt utvecklingspaket för Windows, Linux och Android

Alternativ till denna produkt