Meny

Best.nr 125-8002

RS232 till USB-tangentbord/mus

Nu kan du skapa tangenttryckningar och musrörelser via RS232 hos en dator avsett för USB tangentbord och mus. Omvandlaren simulerar alltså USB-tangentbordet och musen med hjälp av ASCII-kommandon via serieporten. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 650 SEK exkl. moms
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  Nu kan du skapa tangenttryckningar och musrörelser via RS232 hos en dator avsett för USB tangentbord och mus. Omvandlaren simulerar alltså USB-tangentbordet och musen med hjälp av ASCII-kommandon via serieporten.

  Udda produkt med många användningsområden

  I testmiljöer kan man ha glädje av att kunna generera kommando-flöden för att stressa och testa olika system. Vid fjärrstyrning kan det vara enklare att skicka styrdata via serieport än via USB. Periferiutrustningar som av olika skäl inte kan fås med USB kan nu anslutas till USB-porten på en dator.

  • Ingen separat strömmatning krävs, den matas från USB-porten
  • DB9 hona/USB 4 pin typ A

Alternativ till denna produkt

 
Nu kan du använda moderna programmerbara tangentbord också till äldre terminalsystem baserade på ASCII-tecken via serieporten. På detta sätt kan du köra mjukvara skriven för serieport och ASCII via ett USB-anslutet tangentbord.
4 170 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Kompakt med nästan obegränsade programmeringsmöjligheter, hård- och/eller mjukvarumässigt, gör X-keys XK-24 till ett synnerligen mångsidigt tangentbord. Den har ett tåligt yttre med mjuka kanter som skyddar mot stötar och fall. Tangenterna kan lätt kastas om, förstoras eller tas bort för att skapa den design som passar din tillämpning.
3 060 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter