Meny

Best.nr 125-8200

Programmerbart tangentbord 60/80/128 med valbar belysning

60 eller 80 universella tangenter med nästan obegränsade programmeringsmöjligheter, hård- och/eller mjukvarumässigt, gör XK60/80 till ett synnerligen mångsidigt tangentbord. Det har ett tåligt yttre med mjuka kanter som skyddar mot stötar och fall. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
4 690 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  60 eller 80 universella tangenter med nästan obegränsade programmeringsmöjligheter, hård- och/eller mjukvarumässigt, gör XK60/80 till ett synnerligen mångsidigt tangentbord. Det har ett tåligt yttre med mjuka kanter som skyddar mot stötar och fall. Tangenterna kan lätt kastas om, förstoras eller tas bort för att skapa den design som passar din tillämpning. Vidare har varje tangent transparenta toppar med lock där egna funktionssymboler ligger väl synliga och skyddade mot nötning. För att ytterligare förenkla arbetet exempelvis i mörker, kan varje tangent bakgrundsbelysas i rött eller blått på ett sätt som du bestämmer individuellt per tangent.

  De flesta av oss repeterar ord och fraser många gånger varje dag. Oavsett om du spelar dataspel, programmerar eller kontorsarbetar - med ett programmerbart tangentbord sparar du massor av tid och minskar risken för förslitningsskador.

  Hård- och/eller mjukvaruprogrammering

  Enheten levereras med MacroWorks3.1 för Windows och ControllerMate för Mac OS-X (OBS fungerar inte efter Mac Catalina OS updateringen utan X-Keys måste programeras via Windows). Med dessa kan du skapa komplicerade makron som öppnar programfiler, kopierar in epostadresser, meningar eller utför andra instruktioner du annars behövt tangentbord, mus eller joystick för att utföra. Väljer du hårdvaruprogrammeringen krävs ingen mjukvara alls och knapparna behåller sina funktioner oavsett vilken dator de sedan ansluts till. Här trycker du bara på en knapp på tangentbordet, som då hamnar i "lyssnar-läge" och därefter trycker du på mål-tangenten och skriver på ditt vanliga tangentbord den sekvens som skall lagras.

  Utvecklingspaket för egna specialanpassningar

  Ett kraftfullt Software Development Kit (SDK) finns för den som önskar gifta ihop tangentbordet med sin egen applikation. Detta inkluderar också möjligheten att få tangentbordet att agera mjukvarulås för att knyta din programvara till just din uppsättning tangentbord.

  Tangentbordet levereras men en full uppsättning enkeltangenter enligt bild, men kan kompletteras med extratangenter av olika storlek för din speciella anpassning.

  • 60 eller 80 tangenter som med shift-funktion ger 118/158 olika makron
  • Individuellt ställbar röd eller blå bakgrundsbelysning för enklare identifiering
  • Klarar Unicode för udda språktecken och symboler
  • Även musrörelser kan programmeras
  • Robust med mjuka stöttåliga sidor
  • Kan användas stående eller liggande, flyttbara fötter
  • Mått: 210x184x24 mm
 • Tillbehör

  153 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr 125-8140
  153 SEK exkl. moms
  178 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Skydda dina öppna portar och USB-kabel med Padjack.En enkel och kostnadseffektiv lösning som ger dig ett fysiskt skydd mot intrång och obehörig anslutning. Padjack finns för RJ45, USB-port och kabel, DB9, DB25.
2 030 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102899
Standard-tangentbord 470x170mm
142 SEK exkl. moms