Meny

Best.nr 125-8078

Programmerbara tangentrader - USB

X-Key Stick är en extra tangentrad som enkelt sätts fast ovanför F-tangenterna på tangentbordet eller direkt på en monitor. De 16 extra tangenterna är individuellt programmerbara och kan tillsammans innehålla upp till 1048 tecken. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 710 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  X-Key Stick är en extra tangentrad som enkelt sätts fast ovanför F-tangenterna på tangentbordet eller direkt på en monitor. De 16 extra tangenterna är individuellt programmerbara och kan tillsammans innehålla upp till 1048 tecken. Låter man en tangent var "shift" kan du ha dubbel funktion på varje och alltså 30 olika komandon. Väl programmerad fungerar den precis som ett extra tangetbord parallellt med det du redan har. Har du ingen nytta av det vanliga tangentbordet, behöver du inte använda det.

  Ökad ergonomi med snabbvalstangenter

  Lösenord, epostadresser, hälsningsfraser, programmeringskod och allt annat som du upprepar gång efter annan kan du nu slippa skriva ut varje gång. Lagra det bara på en tangent och spara både tid och handleder.

  Ingen programvara eller residenta program

  Du behöver programvara för att programera upp tangenbordet Windows eller Mac (OBS fungerar inte efter Mac Catalina OS updateringen utan X-Keys måste programeras via Windows) men sen så blir det fristående och kräver varken drivrutin eller programvara.

 • Tillbehör

  107 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  106 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Dokument

Alternativ till denna produkt