Meny

Best.nr 20115161

Gigabit PoE -kan strömsättas med och ge POE till andra enheter

Denna switch är utformad för strömsättas med POE och leverera PoE till IP-enheter som är utplacerade där strömkälla saknas,en enkel Ethernet-kabel räcker. Att använda denna enhet eliminerar också tiden och kostnaden för elektriska installationer.Produkten är en industriell 4-ports Gigabit PoE++ Ethernet-switch med 1 port POE++ (90W) Gigabit för kommunikation och strömsättning av enheten samt 1 Gigabits SFP port. Läs mer

Lagerstatus 13 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 360 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den uppfyller IEEE 802.3af/at/bt-standard vilket stödjer upp till 90W PoE++ per port. 90W är max för POE++ porten samt 120W är max för hela switchen med DC strömkälla.

  Vilken POE budget du behöver beror på flera faktorer, Hur mycket faktisk ström enheterna drar, antalet POE-enheter som är anslutna till switchen. Att ha tillräckligt med POE budget är viktigt för att säkerställa att POE-enheter som övervakningskameror, VoIP-telefoner och trådlösa åtkomstpunkter fungerar korrekt. Om POE-budgeten inte är tillräckligt hög kan enheterna få för lite ström och sluta fungera.

  Switcharna stödjer teknologin Q-PoE (Quick PoE), vilket möjliggör PoE strömförsörjning omedelbart vid switchstart utan att vänta på switchsystemprogramvara.

  OBS! För att nyttja hela 120W PoE budgeten krävs extern strömadapter.
  Vid strömmtning genom PoE är PoE budgeten 75W 

  Switcharna stödjer 2 arbetslägen genom DIP-switch: Standard och CCTV. Under CCTV-läget förlängs transmissionsavståndet upp till 250m, men hastigheten är begränsad till 10Mbps. Den kan användas vid videoövervakningssystem, nätverksprojekt, etc.

  20115161_1.jpg

  Glöm montering i hylla eller på bord.

  montera vad du vill i rack_raspberry_1100.jpg

  PS. Om du behöver montera något i rack, på vägg eller i en DIN-skena och saknar ändamålsenliga monteringstillbehör, kontakta oss genast. Vi kan ta fram de fästanordningar du behöver till nästan vilka produkter som helst. DS.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Interface
  RJ45/SFP
  PoE Standards
  802.3af/at/bt-> 90W
  Managed
  Unmanaged
  Extended temp
  -20/+65
  Form factor
  DIN
  Strömstyrka
  802.3af/at/bt -> 90W
  Total amount ports *
  5
  Port rate
  10/100/1G
  PoE
  Yes
  PoE Power Budget *
  120
  Redundant Power Supply
  Yes
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20113967
4x Gb PoE++ portar, 1x10/100/1000Base-TX,1st1000 Base-X SFP
2 180 SEK exkl. moms
 
PoE-injektorer med uttag för Gigabit Ethernet, PoE, samt strömanslutning till ett vanligt eluttag. De kan användas som midspan när switchen saknar PoE eller vid mottagarenheten som endspan, och har en utgående effekt på 65W alternativt 90W (IEEE 802.3bt)
920 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Temperaturtålig Gigabit SFP som stödjer 1000Base-LX för avstånd upp till 20km. Denna kan du använda för industriella applikationer med temperatur från -40 upp till 85 grader.
463 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-2356
1310nm, DDMI, -40/+85°C
478 SEK exkl. moms
Best.nr 133-2346
850nm, 550m, DDMI, -40/+85°C
311 SEK exkl. moms
 
SFP:er för upp 155Mbps används främst inom synkron dataöverföring under standards för SDH STM-1 (Sonet OC-3) men passar även för asynkron ATM och 100Mbps Ethernet enl 100Base-FX. Hör av dig till oss
248 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer sig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet.
311 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer sig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En 10G Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet.
448 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd.
201 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
93 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice.
115 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Singlemode fiber har en liten central kärna som gör att endast en ljusmode i taget kan rymmas i kärnan. På grund av detta minskas antalet ljusreflektioner som skapas av ljuset genom kärnan. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
137 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
49,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
73,40 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20114842
6HE 19" Teknikskåp
8 430 SEK exkl. moms