Meny

Best.nr 133-0565

Härdad mediakonverterare (-40/+75), för DIN-montage och SFP

Trots att tillverkaren EtherWAN lyckats ta fram en ännu mindre och mer utrymmesbesparande kapsling än föregångaren så görs inga avkall på den ruggade kapacitet (-40/+75) som är så omtyckt för denna typ av konverterare. Tillsammans med de nya och uppdaterade komponenterna innanför skalet så hamnar du gott och väl i trygga händer. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 220 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Trots att tillverkaren EtherWAN lyckats ta fram en ännu mindre och mer utrymmesbesparande kapsling än föregångaren så görs inga avkall på den ruggade kapacitet (-40/+75) som är så omtyckt för denna typ av konverterare. Tillsammans med de nya och uppdaterade komponenterna innanför skalet så hamnar du gott och väl i trygga händer.

  Med en ännu tydligare disponerad DIP-switch med av/på för både LFPT, larm för båda portarna gör du kvickt de val du önskar. EL8000 hanterar även stora paket (Jumbo frames) upp till 10K bytes för att säkerställa överföringskvaliteten på länken.

  Observera att enheten är enbart för Gigabit-länkar och har inte autosensfunktionen på koppar-interfacet (RJ45).

  DIP-switchens larmfunktioner och LFPT

  Med LFPT-funktionen på ges du möjlighet till en konstant övervakning av länkens tillstånd. Går länken ned och datatrafiken stannar upp, så avaktiveras fiberporten och lasern står inte längre och lyser i onödan. Likaså stängs kopparsidan ner. Dessutom som extra säkerhet ges möjlighet till att sätta larm på båda portarna vid händelse av bortfall.

  Med möjligheten till att ansluta två olika strömkällor skapar du extra trygghet i form av redundans för de allra mest kritiska applikationerna.

  Denna mediakonverter klarar Jumbo Frames 9k

  Glöm ej att införskaffar du dig denna konverterare så är alltid rekomendationen att du väljer en industriell SFP med en högre temperaturkapacitet. Dessa har vi naturligtvis och en del av dem ligger som rekomenderade produkter här bredvid.

  Enheten kan även köpas med fast fiberport som en av produktbilderna visar. Hör av er om så önskas! 

   

 • Teknisk specifikation

  Interface
  RJ45 - SFP
  PoE Standards
  Non-POE
  Extended temp
  -40/+75
  Form factor
  DIN
  Strömstyrka
  12 - 48 VDC
  Port rate
  10/100/1G
  Uplink Port Rate
  1G
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Denna fiber/koppar-omvandlare i minsta möjliga format ger dig möjligheten att använda det smidiga SFP-formatet mot din fiberlänk. Enheten är kompatibel för både 100Based och 1000Based SFP-moduler, vilket gör den extra flexibel för dig som har fiberlänkar av olika slag i ditt nätverk. Du kan då använda en modell av omvandlare och behöver inte hålla rätt på flera. Enheten känner automatiskt av vilken typ av SFP du använder och anpassar sig efter det. Vidare har enheten en RJ45-port med sedvanliga autosense-funktionen som gör att du ansluter all ändutrustning upp till Gigabit och förser den med PoE upp till 30W.
1 720 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Industriell omvandlare mellan fiber och koppar som också med hjälp av PoE (PSE) strömförsörjer din anslutna ändutrustning. Med SFP-anslutningen kan du både använda dig av 100Base eller 1000Base-optik utifrån ditt fibernätverks förutsättningar, vilket gör enheten mångsidig i tillämpningen. Vidare har du två RJ45-portar att använda till att skicka data och kunna strömförsörja din ändustrustning med.
2 280 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-2346
850nm, 550m, DDMI, -40/+85°C
297 SEK exkl. moms
 
Temperaturtålig Gigabit SFP som stödjer 1000Base-LX för avstånd upp till 20km. Denna kan du använda för industriella applikationer med temperatur från -40 upp till 85 grader.
442 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-2356
1310nm, DDMI, -40/+85°C
456 SEK exkl. moms