Meny

Best.nr 112-1070

Verktygskit fiber optic

Verktygskit som är idealisk för optisk fiberkabel konstruktion. Här får du en komplett robust och tålig ABS väska som erbjuder allt som du kan tänkas behöva i fält och lite till. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
7 440 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Verktygskit som är idealisk för optisk fiberkabel konstruktion. Här får du en komplett robust och tålig ABS väska som erbjuder allt som du kan tänkas behöva i fält och lite till. I väskan finns 26 special anpassade verktyg som garanterar dig att du kan genomföra de flesta fiber arbeten och till ett bra slutresultat.  I väskan finns bland annat fiberskalare, rengörings dukar, kevlar- sax, såg, tänger, avbitare, skruvmejslar, skiftnyckel och mycket annat.

  • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Nu är det enklare än någonsin att svetsa sin egen fiber. Och billigare. Den senaste tekniken med automatisk kärnlinjering gör svetsjobbet helt automatiserat och därmed möjligt för vem som helst.
38 450 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ytorna på en fiberkontakt täcks lätt av smuts, damm och fett vilket hindrar ljuset från att färdas vidare. Rengöring och inspektion av fiberytan i samband med en installation eller reperation bör alltid utföras för att minska dämpningen och få bästa möjliga driftsäkerhet. Ca 500 tvättar.
669 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter