Meny

Best.nr 20102796

Rengöringspenna 1,25mm LC/MU

Ytorna på en fiberkontakt täcks lätt av smuts, damm och fett vilket hindrar ljuset från att färdas vidare. Rengöring och inspektion av fiberytan i samband med en installation eller reperation bör alltid utföras för att minska dämpningen och få bästa möjliga driftsäkerhet. Ca 800 tvättar. Läs mer

Lagerstatus 15 st
Leveranstid 1-2 dagar
197 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Att damm och smuts på fiberns välpolerade glasyta hindrar ljuset från att passera torde vara lätt att förstå. Ändå saknar många dessa små enkla och billiga putsverktyg, eller glömmer bort att använda dem. Fiberpennan har en roterande trissa som du för in i ferrulen och tar effektivt bort smuts och oljefilm som fastnat på ytan. Ta för vana att alltid rengöra glasytan före varje anslutning, så slipper du riskera dämpningsproblem och driftavbrott.

    Storlek: 110x30x18mm

  • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

3 770 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1142
Fiber Checker - SM och MM
2 470 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1044
Optisk fibertestare standard, m. LC/MU/FC/SC/ST Adapter
16 670 SEK exkl. moms
 
Fibernätets ekolod, OTDR (Optical Time-Domain Reflectometer), är ett ovärderligt verktyg vid felsökning och dokumentation av ett fibernät. Vanligtvis ett mycket dyrt och komplicerat instrument. Vårt instrument sänker kunskapsribban genom snabba och lättstartade autotester, utan att undanta möjligheterna till egna manuella analyser.
69 460 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter