Meny

Best.nr 105-2740

Laddkabel el- & hybridbil, typ 2 till typ 2, spiralfunktion

Laddkabeln för laddstationer och dig med typ 2-kontakt i fordonet, dvs de flesta europeiska bilmärken. Den spiraliserade (fjädrande) funktionen gör att kabeln slipper hamna på marken och samla på sig en massa smuts som du sedan får med dig in i bilen. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 810 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Laddkabeln för laddstationer och dig med typ 2-kontakt i fordonet, dvs de flesta europeiska bilmärken. Den spiraliserade (fjädrande) funktionen gör att kabeln slipper hamna på marken och samla på sig en massa smuts som du sedan får med dig in i bilen.

  Kablarna är IP54-klassade (dammskyddad/sköljtät).

  Notera att det för närvarande sker en övergång från vita till svarta handtag/muntycken, så produkten kan se annorlunda ut jämfört med bilden på hemidan!

  Den totala längden är angiven inklusive de två handtagen/munstyckena. En gummihatt skyddar kontaktdonet i respektive ände. Följsam kabelisolering som förebygger trassel i spiralen och håller sig smidig ner till -30 grader.

  De olika kablarna kan användas till laddningspunkter av 1- och 3-fasmodell, men för 3-fasladdning krävs att både kabel och laddbox hanterar tre faser.

  Kablarna är ungefär hälften så långa när de inte används.

  Den ungefärliga vikten på de olika kablarna är per meter;

  • 16A 1-fas: 0.3kg/M
  • 16A 3-fas: 0.4kg/M
  • 32A 1-fas: 0.4kg/M
  • 32A 3-fas: 0.6kg/M

  En rekommendation är att inte ha kabeln maximalt sträckt utan att vila på marken vid laddning, då det kan ge slitage/glapp på anslutningen/kontakterna.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Uttag fordon
  Typ 2
  Uttag strömkälla
  Typ 2
  Max ampere
  16
  Faser
  1
  Extra funktionalitet
  Spiralkabel

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20109781
Tygväska för upp till 10m laddkabel
139 SEK exkl. moms