Meny

Best.nr 20109781

Praktisk förvaringsväska för elbilens laddkabel

En praktisk förvaringsväska för laddkabel till elbilen/laddhybriden. Denna smidiga tygväska skyddar laddkabeln mot smuts och nötning, samt från att fastna i annat som placeras i närheten. Läs mer

Lagerstatus 16 st
Leveranstid 1-2 dagar
129 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Väskan rymmer laddkablar med en längd på upp till 10 meter. Praktisk lösning för förvaring och transport av EV-laddkabel. Håll damm, smuts och skadliga föremål borta.

  Specifikationer

  • Material: Nonwoven (ibland benämnt som fiberduk) med dragkedja
  • Färg: Svart
  • Vikt: 0.3kg
  • Diameter 41cm
  • Djup: 12.5cm
 • Lär dig mer

Alternativ till denna produkt

 
Laddkabeln för laddstationer och dig med typ 2-kontakt i fordonet, dvs de flesta europeiska bilmärken. Den spiraliserade (fjädrande) funktionen gör att kabeln slipper hamna på marken och samla på sig en massa smuts som du sedan får med dig in i bilen.
2 590 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Laddkabeln för laddstationer och dig med typ 1-kontakt i fordonet, dvs de flesta amerikanska och japanska bilmärken. Den spiraliserade (fjädrande) funktionen gör att kabeln den slipper hamna på marken och samla på sig en massa smuts som du sedan får med dig in i bilen.
2 540 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med justerbar effekt slipper du riskera att överbelasta elnätet när du laddar ditt fordon via ett vanligt eluttag. Vår justerbara laddkabel ger dig möjlighet att stegvis ställa effekten från 6A och uppåt. Det gör den perfekt också till uttag för motorvärmare som ofta är avsäkrade till 6A.
4 530 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20103922
Adapter laddkabel, från typ 2 till typ 1
2 030 SEK exkl. moms
 
Intelligent och effektiv portabel laddpunkt som gör laddningen enkel och bekväm. Med justerbar effekt slipper du riskera att överbelasta elnätet när du laddar ditt fordon via ett vanligt eluttag (CEE Röd). Denna justerbara laddpunkt ger möjligheten att stegvis ställa effekten från 6-16A respektive 6-32A beroende på modell. Timerfunktion för senare laddning
8 740 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Räcker inte laddsladden alltid fram till elbilen? Nu finns en perfekt skarvlösning för laddstationer med en fast laddsladd av typ 2, där avståndet mellan laddstolpen och elbilen är för kort. Ladda med en effekt på upp till 7.2 kW, 32A, 1 fas, alternativt 11kW, 16A, 3-fas
2 500 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Hållaren för laddarhandtaget snyggar till installationen och håller kabeln borta från smuts och väta på marken. Perfekt om du som på bilden väljer att ha laddarelektroniken säkert monterad på andra sidan väggen.
190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter