Meny

Best.nr 20100497

Fibersvans 900 um

Den överlägset bästa metoden för att ansluta fiberkontakter i fält är att svetsa fibersvansar eller s k "pigtails". Själva kontakten är fabriksmonterad under mycket kontrollerade förhållanden, vilket ger bästa möjliga kvalitet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
53,30 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den överlägset bästa metoden för att ansluta fiberkontakter i fält är att svetsa fibersvansar eller s k "pigtails". Själva kontakten är fabriksmonterad under mycket kontrollerade förhållanden, vilket ger bästa möjliga kvalitet. Kontaktdonen är UPC-slipade (Ultra Physical Contact) för att ge minsta möjlig reflektioner i kabeln.

  Kablagen är testade med kontaktdon monterade i vardera änden och därefter kapade. Varje förpackning innhåller två fibersvansar som vars testresultat i okapat skick anges på förpackningen.

  Kablagen är halogenfria (LSZH)

  Majoriteten av alla patch-kablage på marknaden har isolering av PVC-plast. Vid brand utvecklar sådan plast den giftiga gasen klor, som i kontakt med vatten bildar frätande saltsyra. Den halogenfria kabeln, LSZH (Low Smoke Zero Halogen), består av ett annat material, polypropylen, som inte ger den farliga gas/syra-kombinationen. 

  När särskild hänsyn bör tas för att undvika brandfarliga material blir halogenfria patch-kablar ett naturligt val. Alla våra fiber-patch är halogenfria (LSZH) och hos oss är de inte dyrare än vanliga kablar. OBS! Angivet pris avser två stycken fibersvansar.

 • Tillbehör

  2,10 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  210 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Length (m) fibercable
  1
  Model fibercable
  LC
  MM/SM
  Multimode
  Inside diameter
  50/125
  OM
  OM3

Alternativ till denna produkt