Meny

Best.nr 38-7050

Ruggat väggskåp för IP55-miljö

Ruggat svensktillverkat 19"-skåp i svetsat stål som gör det möjligt att installera IT-utrustning i miljöer där annars vatten, damm och smuts snabbt skulle ta livet av produkterna. skåpet är IP55-klassat. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 320 SEK
 • Teknisk specifikation

  U/HE
  11
  Bredd
  550
  Djup
  550
  Höjd
  550
 • Produktbeskrivning

  Ruggat svensktillverkat 19"-skåp i svetsat stål som gör det möjligt att installera IT-utrustning i miljöer där annars vatten, damm och smuts snabbt skulle ta livet av produkterna. Klassningen IP55 innebär att du får tillräckligt skydd mot att damm och sprutande vatten för de flesta tillämpningar både inom och utomhus. Skåpet levereras komplett med 2 st 19”-profiler i galvad stålplåt. Profilerna är monterade 80 mm in i skåpet och är justerbara 25 mm i djupled (endast bakåt). Väggbeslag, delbara flänsar och sats med 20 st korgmuttrar och skruv ingår i leveransen.

  För extrema miljöer som utomhus och kustnära kan ett rostfritt alternativ behöva övervägas, likaså i situationer där risk finns för översköljning av vatten kan specialversioner behövas. Vi har tillgång till ett sort utbud och tar även fram specialskåp på kort varsel. Hör av dig till oss med ditt önskemål, så hjälper vi dig.

  • Dörr, öppningsbar 175°, högerhängd med cylinderlås (vänsterhängd på beställning)
  • Fasta sidopaneler och bakstycke ger robust konstruktion
  • Delbar kabelgenomföring via tak- alt. bottenplåt
  • Jordanslutning på skåpsvep och dörr
  • Ytbehandling: RAL 7035 (grå) strukturerad pulverlack (annan färg på beställning)
  • Skåpet lev. med en blinfläns och en kabelgenomföring.
  • För IP55 krävs extra blindfläns, säg till vid beställning (Obs! Man får då skapa sin egen kabelgenomföring).

Alternativ till denna produkt

Best.nr 38-1011
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds. En gjuten plasttapp med bricka och tumskruv gör det oändligt mycket enklare och snabbare att få din utrustning på plats.
473 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0400
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
2 230 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0405
19-0405 - STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor ingår, PoE
3 030 SEK
Finns i flera varianter