Meny

Best.nr 125-0413

USB-C till HDMI aktiv optisk hybridkabel, 4K, 60Hz

USB-C till HDMI – 4K via Aktiv Optisk Kabel. En högprestandakabel för att koppla samman en huvudenhet med en HDMI-port (tex. en HDTV), med olika tillbehör som har en USB-C-port (USB Type-C). Läs mer

Varianter

Lagerstatus 7 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 470 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En högprestandakabel för att koppla samman en huvudenhet med en HDMI-port (tex. en HDTV), med olika tillbehör som har en USB-C-port (tidigare kallad USB Type-C).

  Denna kabel sammanför de två mest populära anslutningsmöjligheterna på marknaden—den lilla standardiserade och multifunktionella USB-C-porten som blivit populär bland annat i smarta mobiltelefoner, läsplattor och datorprodukter, samt HDMI-porten, det ledande skärmgränssnittet med en installerad bas av miljarder skärmar, inkluderande projektorer, bildskärmar och platt-TV.

  Stöd av olika signaler

  Förutom inkoppling av tillbehör, telefoner, läsplattor och datorer med USB-C-port, uppfyller den kabelspecifikationerna i DisplayPort 1.2 och HDMI 1.4b, samt är kompatibel med DP Alternate Mode, samt HDMI Alternate Mode. Detta stöd låter källenheter/tillbehör att använda en USB-C-port för direktanslutning till HDMI-aktiverade skärmar och leverera en ursprunglig signal över kabeln utan behov av separata signaler/protokoll, adaptrar eller donglar.

  Extrem kabel för extrema längder

  En vanlig HDMI-kabel klarar bara ett par meter, men vi garanterar en störningsfri bild på betydligt längre avstånd eftersom dataöverföringen sker genom en kombination av koppar- och fiberkabel. Videosignalen är fiberbaserad samtidigt som vissa kontrollsignaler går med kopparkabel. Det ger dig en perfekt balans mellan kabellängd och pris, utan att göra avkall på signalkvalité.

  Fiber garanterar snabb och störningsfri bild

  Fiberkabeln (Aktiv Optisk Kabel, AOC) är överlägsen när det gäller extremt låg signaldämpning och immunitet gentemot RF störning. Den är även smal och lätt, 30% lättar jämfört med konventionell kopparkabel. Plug and play, inga drivrutiner att installera och ingen ström att koppla in.

  Specifikationer

  • USB-C till HDMI (USB-C var tidigare känt som USB Type-C)
  • Aktiv Optisk Kabel (AOC)
  • 4K@60Hz YUV 4.2.0 vid USB 3.1 Gen2 10Gbps
  • Kabel: 4-ledars OM3 Multimode Fiber + 7-ledars kopparkabel
  • Kontakt: PVC kontaktmaterial: Zinc Alloy
  • Kontaktyp: USB-C M till HDMI-A M
  • Kompatibel med USB 3.1 Gen 2 för hantering av upp till 10 Gbps vid full duplex
  • Högsta tålighet gentemot Elektromagnetisk störning (EMI) eller radiofrekvensinterferens (RFI), vars signaler kan förvränga och deformera datasignaler (potentiella störningskällor inkluderar radiovågor och elektromagnetiska anordningar, såsom lysrör eller elmotorer.
  • Stöd för visning av HDR (High-Dynamic-Range)
  • Stöd för 4:4:4 3d 4K Video vid 30Hz, bakåtkompatibel med 2160p 60Hz, 1080p 144Hz, samt äldre HDMI v 1.4 och v 1.3
  • Stöd för ARC-funktion upp till 100 meter!
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Active Cable
  Interface
  HDMI
  Resolution
  4K UHD (2160p)

Alternativ till denna produkt

 
Skicka 4K över HDMI ända upp till 100 meter. Dessa fiberoptiska HDMI-kablar har löstagbara självlåsande kontaktdon i båda ändarna och är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Kabeln kan anslutas till enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D), vilket gör att en och samma kabel kan användas som en HDMI till HDMI, Micro-HDMI till Micro-HDMI eller HDMI till Micro-HDMI-kabel. Kabeln finns i flera fasta längder mellan 10 och 100 meter
912 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu finns den avancerade HDMI-hybridkabeln i en armerad version för dragning genom fuktiga, smutsiga och utsatta platser. Denna armerade fiberoptiska HDMI-kabel använder en OM3 850nm optisk fiber för att överföra HDMI 2.0-signaler över långt avstånd utan signalförlust.
726 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du skicka 4K över HDMI ända upp till 100 meter. Denna fiberoptiska HDMI-kabel med löstagbart självlåsande kontaktdon i ena änden är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Kabeln kan anslutas till enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D), vilket gör att en och samma kabel kan användas som en HDMI till HDMI, eller HDMI till Micro-HDMI-kabel. Kabeln finns i flera fasta längder mellan 10 och 100 meter
773 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skicka 4K över HDMI2.0 i upp till 100 meter via denna fiberoptiska hybridkabel. Kabeln finns i flera längder och har stöd för 18G, 4K@60Hz 4:4:4 och HDCP1.4/HDCP2.2. Stöd för ARC-funktion upp till 100 meter!
525 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med HDMI 2.1 tredubblar du kapaciteten till 48Gbps och kan njuta av video i 8K-upplösning. Eftersom kablarna är bakåtkompatibla med HDMI 2.0 och äldre versioner kan du redan nu installera rätt kablar även om den aktiva utrustningen för 8K ännu inte är på plats.
1 190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter