Meny

Best.nr 20102285

Tangentbord för Wirecast

Arbeta effektivt med tangentbordet dedikerat för Telestream Wirecast. 99 förprogrammerade tangenter ger dig snabb tillgång till de viktigaste funktionerna. De är grupperade och färgkodade på ett intuitivt sätt och ger dig maximal nytta av Wirecast mjukvara för streaming och videoproduktion. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
13 310 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Många funktioner finns inte som lättillgängliga snabbval i mjukvaran och blir därför omständliga och tidsödande att använda. Med favoritfunktionerna sittande på dedikerade tangenter får du istället omedelbar tillgång till dem. Samtidigt får du en enhetlig design vilket underlättar för en arbetsplats där man vill kunna arbeta effektivt oavett vid vilket bord man sitter.

  Framtidssäker och lätt att ställa om

  Det programmerbara tangentbordet är egentligen helt universellt där varje tangent kan ges vilken funktion eller kombination av funktioner som helst. I denna utgåva har det dock förprogrammerats och försetts med förtryckta tangenter anpassat för Wirecast. Det ger tangentbordet en specifik funktion, men skulle du vilja använda det till något annat än just Wirecast i framtiden, är det inte svårare än att du byter ut tangenttopparna och ger positionerna nya funktioner. Därmed får du en framtidssäker lösning som inte är permanent knuten till en viss mjukvara.

  20102285_xkeys_wirecast_layout_layout.jpg

  Tangentbordet har i den levererade bestyckningen 99 tangenter, men rymmer totalt 128 om de tomma platserna också bestyckas. Du kan alltså enkelt förändra layouten eller komplettera med fler funktioner inom ramen för de 128 platserna.

  • Full kontroll på lager, övergångar och källor
  • För Wirecast Studio eller Pro (9 or senare)
  • USB-ansluting
  • Fungerar på både Mac och PC
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
47,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102899
Standard-tangentbord 470x170mm
138 SEK exkl. moms