Meny

Best.nr 125-8084

Programmerbara tangentbord med ratt, joystick och touchpad

X-Keys XK-12 är kompakt med nästan obegränsade programmeringsmöjligheter och med tangenter i kombination med joystick, ratt och musplatta. De har ett tåligt yttre med mjuka kanter som skyddar mot stötar och fall. Tangenterna kan lätt kastas om, förstoras eller tas bort för att skapa den design som passar din tillämpning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 370 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  Best.nr125-8155
  110 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Optimera arbetsflödet med applikations-anpassade tangentbord. X-Keys XK-12 är kompakt med nästan obegränsade programmeringsmöjligheter och med tangenter i kombination med joystick, ratt och musplatta. De har ett tåligt yttre med mjuka kanter som skyddar mot stötar och fall. Tangenterna kan lätt kastas om, förstoras eller tas bort för att skapa den design som passar din tillämpning. Vidare har varje tangent transparenta toppar med lock där egna funktionssymboler ligger väl synliga och skyddade mot nötning. Ett ark med populära symboler medföljer. För att ytterligare förenkla arbetet exempelvis i mörker, kan varje tangent bakgrundsbelysas i rött eller blått på ett sätt som du bestämmer individuellt per tangent.

  De flesta av oss repeterar ord och fraser många gånger varje dag. Oavsett om du spelar dataspel, programmerar eller kontorsarbetar - med ett programmerbart tangentbord sparar du massor av tid.

  Lätt att programmera

  XK-12 levereras med MacroWorks3.1 för Windows och ControllerMate för Mac OS-X (OBS fungerar inte efter Mac Catalina OS updateringen utan X-Keys måste programeras via Windows). Med dessa kan du skapa komplicerade makron som öppnar programfiler, kopierar in epostadresser, meningar eller utför andra instruktioner du annars behövt tangentbord, mus eller joystick för att utföra.

  Utvecklingspaket för egna specialanpassningar

  Ett kraftfullt Software Development Kit (SDK) finns för den som önskar gifta ihop tangentbordet med sin egen applikation. Detta inkluderar också möjligheten att få tangentbordet att agera mjukvarulås för att knyta din programvara till just din uppsättning tangentbord.

  Tangentbordet levereras men en full uppsättning enkeltangenter samt en vertikal och en horisontell dubbeltangent, ark med symboler samt verktyg för att lätt lyfta tangenttopparna.

  • Tolv tangenter med shift-funktion ger 22 olika kombinationer
  • Röd eller blå bakgrundsbelysning för enklare identifiering
  • Klarar Unicode för udda språktecken och symboler
  • Även musrörelser kan programmeras
  • Robust med mjuka stöttåliga sidor
  • Kan användas stående eller liggande, flyttbara fötter
  • Mått: 147x97x24 mm

Alternativ till denna produkt