Meny

Best.nr 122-1090

CopperLink 1200 - upp till 168Mbps på 2-tråd

Supersnabbt 2-trådsmodem för både symmetrisk och asymmetrisk trafik upp till 168Mbps. Passar perfekt till bandbreddskrävande tillämpningar som IP-kameror och LAN till LAN-kopplingar på campus-områden. Enheten levereras med antingen RJ45 eller skruvplint på linjesidan och kan fås med dubbla Ethernet för kabeleffektiv installation. Bägge sidor sändare och mottagare Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
5 940 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

   Supersnabbt 2-trådsmodem för både symmetrisk och asymmetrisk trafik upp till 168Mbps. Passar perfekt till bandbreddskrävande tillämpningar som IP-kameror och LAN till LAN-kopplingar på campus-områden. Enheten levereras med antingen RJ45 eller skruvplint på linjesidan och kan fås med dubbla Ethernet för kabeleffektiv installation.

  CopperLink 1200

  Symmetriskt eller asymmetriskt

  Du har flexibiliteten att välja samma hastighet i bägge riktningarna eller fördela hastigheten på upp- eller nedladdning för att optimera förbindelsen. För IP-kamerainstallationer passar det asymmetriska bäst, medan det för LAN till LAN-kopplingar på campus och industriområden exempelvis oftast är bäst med den symmetriska.

  CopperLink 1200

  CopperLink 1200

  Plug and play - bara koppla ihop och sätta igång

  Enheterna levereras i par med en sändare och en mottagare och kräver ingen konfiguration för att komma igång med.

   

   

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt