Meny

Best.nr 112-1371

WireXpert 500 - Certifierar Cat.6A 10GbE

WireXpert 500 är det framtidssäkra certifieringsverktyget som kan uppgraderas i takt med ditt behov. Redan i grundutförandet ett kraftfullt verktyg för 10G Cat.6A/Klass EA och med mjukvaruuppgradering till Cat.8/Klass II och förbi. Investera i en testutrustning som kan följa med i utvecklingen i stället för att byta vid varje teknikskifte. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
129 630 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med WireXpert 500 garanterar du optimala driftförutsättningar ända upp till 10G Cat.6A (Klass EA). Egentligen är det exakt samma instrument som flaggskeppet WireXpert 4500 men "strypt" till 10G (500MHz), vilket också syns på priset.

  WireXpert 500

  WireXpert bygger på den modernaste testplattformen marknaden idag har att erbjuda, den maxade WireXpert 4500, och dessutom det första som godkändes för Klass II/Cat.8 2000MHz för 25/40G Ethernet. Den klarar dock redan nu 2500MHz för 100G och förbi. Inget annat fältinstrument har denna kapacitet eller flexibilitet idag. Byt upp dig till en WireXpert!

  Cat.6A-certifiering under tio sekunder halverar testkostnaden

  WireXpert return lossSeriösa installatörer lämnar ifrån sig ett certifierat nät och då blir tiden för jobbet kostnadsdrivande. Med den rekordsnabba mättiden för ett Cat.6A-certifikat finns mycket att vinna på WireXpert.

  Att validera ett nätverk innan du sätter igång med en tillbyggnad är också god investering. För då slipper du få ansvar för redan befintliga fel som vars symptom kanske inte visar sig förrän efter en utbyggnad.

  Dubbel nytta med dubbla huvudenheter

  Du som jobbar med WireXpert har förmånen att kunna nyttja instrumenten också enskilt, i motsats till både Flukes DTX 1800 och Ideal LanTek II/III som bägge består av en huvudenhet och en begränsad fjärrenhet. Med WireXpert har du två identiska huvudenheter och du bestämmer själv när och vilken som skall vara fäjrr- eller huvudenhet. Det gör också att du kan använda den enskilt och på så sätt dubbla nyttan eller halvera kostnaden om du så vill. Fiberbestyckningen består av en ljuskälla och en mätare i form av löstagbara adaptrar. Det innebär att om du redan har en dämpningsmätare eller en ljuskälla sedan tidigare, kan du använda de båda huvudinstrumenten enskilt mot någon av dessa och därmed nyttja de båda huvudenheterna enskilt. En unik fördel med WireXpert.

  List Based Testing (LBT) - underlättar i fältList based testing

  Med alla versioner av WireXpert ingår ett kraftfullt rapporverktyg som ger dig möjlighat att "gifta ihop" fiber- och koppartestrapporter för optimal översikt samt exportera i pdf- eller csv-format. Härutöver stöds sk List Based Testing (LBT), vilket innebär att benämningar och nummerserier kan förladdas i enheten. För operatören innebär det att hen kan välja från en befintlig lista istället för att behöva skriva in uppgifterna i fält vid varje test. Då behöver man inte själv hålla reda på om alla uttag blivit testade och man kan enkelt bara hoppa över några för att senare återvända, utan risk för att ha missat att mäta på någon förbindelse.

  Till sist. Med WireXpert har du en plattform vars tekniska gräns ligger långt långt bortom dagens strängaste krav och mer än dubbelt bortom närmaste konkurrent. Investera i WireXpert för en framtidssäkrad testplattform.

  Slagtåligt hölje utan utstickande tillbehör förlänger livet

  WireXpert har inga utstickande delar ens då man använder modulerna för mätning av Permanent Link och Channel och tål därför att tappas golvet om oturen är framme.

  • Certifierar upp till 10GBaseT Cat.5/6/6A = Class D/E/EA
  • Kan mjukvarutuppgraderas till Cat.8/Class II och 2500MHz
  • 500MHz ger god framtidssäkerhet redan i grundutförandet
  • Två identiska huvudenheter istället för local och remote
  • Tydlig 6,5" pekskärm
  • Mäter även Alien Crosstalk för 10G på kopparkabel
  • Kraftfullt rapportverktyg
  • List Based Testing (LTB) för tidsbesparing i fält
  • Batterikapacitet för en hel arbetsdag

  Levereras i skyddande bärväska helt komplett med 2 st huvudenheter, adaptrar för Permanent Link och Channel, headset för audio, laddare samt 1GB USB-minne.

  Komplettera med Xpert Care Program för årliga uppdateringar och kalibrering samt utbytesenheter vid reparation och ersättningsdelar vid slitage.

 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
WireXpert 4500 är flaggskeppet bland certifieringsinstrument med en kapacitet som överträffar dagens strängaste krav för Cat.8/Klass II på 2500MHz. En framtidssäkrad testplattform som klarar både koppar och fiber nu och framöver.
155 630 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
WireXpert 500-fiber är instrumentet för dig som främst behöver testa, certifiera och dokumentera fiber. Till skillnad mot WireXpert 500 så ingår licensen för att testa fiber men man måste köpa till rätt modul. Observera att kopparmoduler och licenes för koppar inte ingår i WireXpert 500-fiber. Instrumentet bygger på den mest mångsidiga testplattformen som finns idag som gör att du kan bygga på med funktionalitet och prestanda i den takt du behöver upp till Cat.8/Klass II och förbi.
157 990 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20104350
850/1300/1310/1550nm
189 570 SEK exkl. moms