Meny

Best.nr 133-4349

QSFP+ 40Gbps Active Optical Cable (AOC)

QSFP+ AOC (Active Optical Cable) för 40Gbps har många fördelar jämfört med dess kopparbaserade passiva eller aktiva motsvarighet "Direct Attach". Inte minst för att det blir enklare med en enda kabeltyp. Läs mer

Varianter

Hittar du inte din konfiguration? Kontakta oss – vi hjälper dig till korrekt lösning!
Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 280 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  QSFP+ AOC (Active Optical Cable) för 40Gbps har många fördelar jämfört med dess kopparbaserade passiva eller aktiva motsvarighet "Direct Attach". Inte minst för att det blir enklare med en enda kabeltyp oavsett avstånd istället för att behöva blanda aktiva och passiva kopparkablar i serverhallen.

  Den främsta anledning torde dock vara felfrekvensen. Bit Error Rate (BER) för den optiska kabeln är ungefär en tusendel av den för kopparkabeln. I mer praktiska termer väljer man mellan ett fel var hundrade sekund eller ett var hundratusende!

  • Låg strömförbrukning
  • Tunnare kabel minskar trängseln i racket
  • Enkelt med en kabel för alla längder
  • Låg Bit Error Rate
 • Teknisk specifikation

  Model SFP
  QSFP
  Connector
  AOC
  Interface
  Multimode
  Data rate
  40Gbps
  Wavelength TX/RX
  850
  Range
  1
  DDMI
  Yes

Alternativ till denna produkt

 
Har du eller kommer du att få tillgång till 40G QSFP via din switch och vill kunna komma längre än vad QSFP-formatet erbjuder, då har vi här en riktigt användbar produkt.
10 050 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter

Direktroniks SFP:er, bättre än märkesleverantörens!

Alla vet om det, märkes-SFP:er kostar skjortan. Därför erbjuder vi på Direktronik våra helt egna genuina SFP:er. Dessa har motsvarande konfiguration och funktion som märkesleverantörens, till ett helt annat pris.

Till ett bättre pris direkt från lager!

Vi erbjuder genuina Direktronik-moduler till alla fabrikat på marknaden. Det innebär att vi själva förfogar över de resurser som krävs för att programmera och justera koden så att modulen blir optimerad för den switch som den skall sitta i. Ett gigantiskt och helt unikt kodbibliotek under ständig utveckling ger oss mer än 40 000 olika kombinationer som garanterar ett du få rätt sort. Ofta med leverans samma dag direkt från vårt lager i Nynäshamn.

När du köper våra SFP:er så inkluderas även Direktroniks fria tekniska support med rådgivning och personlig service. Det innebär att du får genuin omtanke hela vägen från beställning till installation.

Så här väljer du

 1. Välj artikelnummer (industriell temperatur, DDM, våglängd etc.)
 2. Välj konfiguration i "drop-down-menyn" (HP, Cisco, Juniper, H3C etc.)

Ring om du har några frågor, 08 52 400 700. Vi gillar att hjälpa till och svarar direkt!