Meny

Best.nr 121-1762

WiFi accesspunkt för controller-baserade system

ECW5211-L från Edge-Core Networks är en accesspunkt anpassad för företag och organisationer som behöver kunna hantera en hög belastning i sitt trådlösa nät. Med 2x2:2 MU-MIMO (Multi User- Multiple Input Multiple Output) klarar enheten av att prata med flera enheter på samma frekvens, vilket genererar betydligt kortare svarstider och effektiviserar bandbredds-användandet avsevärt. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 100 SEK exkl. moms
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  ECW5211-L från Edge-Core Networks är en accesspunkt anpassad för företag och organisationer som behöver kunna hantera en hög belastning i sitt trådlösa nät. Med 2x2:2 MU-MIMO (Multi User Multiple Input Multiple Output) klarar enheten av att prata med flera enheter på samma frekvens, vilket genererar betydligt kortare svarstider och effektiviserar bandbredds-användandet avsevärt. Som användare upplever man att det går betydligt fortare ”att surfa”.

  En enhet kan samarbeta med två andra för att skapa redundans. Enheten har även en integrerad radiodel för Bluetooth Low Energy (BLE) vilket gör att enheten ger möjlighet till en rad olika applikationer som exempelvis spårbarhet om vart användaren befinner sig i nätverket/lokalen. Funkar med Apples ibeacon och andra liknande tjänsteprotokoll. ECW5211-L är för inomhusbruk och skall användas i ett centralenhet/controller-baserat-Wi-Fi-nätverk.

  När enheten används med centralenhet/controller från Edge-Core Networks, så får man tillgång till en rad finurliga funktioner som kan ge full koll på bandbredd, användaråtkomst och möjlighet till att bygga portal/inloggningssidor baserat på olika sorters verksamhet och behov.

  Professionell accesspunkt för företagsmiljöer 

  Med upp till 16st SSID per radio som kan bli konfigurerade individuellt eller delat i kommunikationen tillbaka till den trådlösa centralenheten/controllern. På så sätt ges administratören en flexibilitet att välja grupperingen på nätverksarkitekturen baserat på de krav om säkerhet och tillgänglighet som finns på det versamma stället.

  Optimal filtrering av både användare och accesspunkt

  När en klientenhet ansluter till en accesspunkt och har en dålig anslutning och låg signalstyrka, så kan det hända att det sänker hela prestandan för wi-fi nätverket. Edgecores accesspunkter ger administratören möjlighet att i detalj gå in och styra och sätta varje parameter för just den acesspunktens anslutningsmöjligheter, just för att styra bort sådana trösklar och försäkra sig om att varje klientenhet är ansluten till den accesspunkt som ger bäst anslutning och förutsättningar.

  Integrerad Layer2 brandvägg

  Till enhetens säkerhetsperspektiv kan även tilläggas att det finns en komplett L2 brandvägg att tillgå, så att du lätt kan blockera oönskad trafik och användare före de ansluter till nätverket. En ganska unik egenskap är att administatören kan blockera onödig multicast eller broadcast strömmar som kommer från varje enskild accesspunkt, vilket i sin tur minskar nätverksbelastningen och förbättrar övergripande det trådlösa nätverkets prestanda.

   Fem punkter i summering

  • 802.11ac, Wave 2
  • 2x2:2 MIMO
  • Dual Radio 2,4Ghz + 5Ghz
  • Upp till 1,2 Gbps
  • För vägg/takmontering

   

Alternativ till denna produkt