Meny

Best.nr 121-1578

WiFi till gäster på enklare sätt - Egen portal och QR-kod

Den mest gästvänliga accesspunkten hittills! Låt dina gäster läsa av QR-koden på kvittoremsan med sin smartphone och de är inloggade. Glöm allt vad svårskrivna lösenord och automatgenererade användarnamn heter och använd den inbyggda funktionen i din smartphone istället, enklare kan det inte bli! Läs mer

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 210 SEK exkl. moms
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  Den mest gästvänliga accesspunkten hittills! Låt dina gäster läsa av QR-koden på kvittoremsan med sin smartphone och de är inloggade. Glöm allt vad svårskrivna lösenord och automatgenererade användarnamn heter och använd den inbyggda funktionen i din smartphone istället, enklare kan det inte bli!

  Samtidigt är den säker. Både tack vare de senaste mjukvaruskydden med SSL, L2-isolering, VPN och olika filtreringar, men också eftersom inloggningen är tidsstyrd. Den inloggning som tillhandahålls har en giltighetstid som du själv bestämmer. När tiden löpt ut är inloggningen ur funktion. Enkel och välkomnande gästfrihet som inte lämnar köksdörren på glänt till nätverket!

  Passar till varje reception, café och konferens- eller väntrum!

  hotspot cafe

  BYOD-trenden kräver lättillgänglighet och kapacitet

  Med dagens BYOD-trend (Bring Your Own Device) är det trådlösa nätet inte bara en extra service för nöjes skull och tidsfördriv, det gör att männsiskor kan arbeta tillsammans. Effektivt. Det är helt enkelt lönsamt att underlätta detta och vår nya hotspot-lösning ger dig både kapacitet och den enkelhet som krävs för att dra full nytta våra moderna handburna enheter.

  Trots detta har de flesta en WiFi-router för hemmabruk med usel kapacitet och krånglig inloggning, som dessutom lämnar mycket i övrigt att önska kring säkerheten och den där köksdörraren på glänt. Upp med en hand, hur många har inloggningen på en papperslapp upptejpad i konferensrummet?

  hotspot buss

  300Mbps trådlös accesspunkt och komplett HotSpot i en liten termoskrivare

  Med kapacitet för 50 samtidiga användare och upp till 256 konton passar den perfekt till de flesta kontor, restauranger, hotell, lounger, väntsalar, biljetthallar, campingar, mässor etc. Enheten har tre snabbvalsknappar för att skriva ut inloggningsuppgifterna med QR-koden och i klartext. Specifikationerna för knapparna bestäms i setup:en.

  • Allt du behöver för enkel, effektiv och säker trådlös access för gäster
  • 300Mbps 802.11b/g/n kapacitet med 2T2R-teknik
  • AAA-kontroll och "billing" med kreditkortsstöd
  • QR-kod för helt idiotsäker inloggning
  • 4 olika SSID för kundanpassad gruppering och samarbeten med internetleverantörer
  • Bandbredds-balansering

  hotspot varuhus

Alternativ till denna produkt