Meny

Best.nr 180-0081

Moduluppbyggd VoIP Gateway

Mediant 1000B är en moduluppbyggd Gateway. Genom ett antal olika moduler mixar man enkelt fram rätt antal gränssnitt. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
20 600 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Mediant 1000B är en moduluppbyggd Gateway. Genom ett antal olika moduler mixar man enkelt fram rätt antal gränssnitt. Det finns moduler för:

  • PRI/E1
  • FXS (analoga portar för telefon och fax)
  • FXO (analoga portar för anslutning mot telefonväxel eller operatör)
  • Mediamodul, MPM (för IP till IP, talsvar med mera)

  Håll SIP-snattarna borta med Session Border Controller (SBC)

  Tvärt emot var många tror, kan den traditionella brandväggen inte hantera VoIP-data på ett tillfredställande sätt, vilket utsätter företaget för risker i form av avlyssning och övertagande av SIP-konton. Är man lika angelägen om taltrafiken som övrig datatrafik, så krävs en SBC (Session Boarder Controller). Medianten med sin egen processor (DSP) hanterar detta mycket effektivt.

  SAS för redundans och bästa driftsäkerhet

  SAS (Stand Alone Survivability) innebär att de enskilda noderna fortsätter att fungera med sina lokala telefonianslutningar även om förbindelsen till den centrala IP-växeln är bruten. Så snart förbindelsen är etablerad igen uppdateras den centrala enheten på missad historik.

  UDP till TCP för kompatibilitet med MS Lync

  Mediant 1000 sköter också om den nödvändiga paket-konverteringen mellan ett befintligt VoIP-system (UDP) och MS Lync (TCP). På samma sätt sköter den konverteringar mellan andra standards, som H.323 till SIP och G.711 till G.729 sk. transcoding.

  OBS! Vid beställning måste support för produkten även beställas.

 • Tillbehör

  3 180 SEK exkl. moms
  Best.nr 180-0120
  29 560 SEK exkl. moms
  Best.nr 180-0130
  7 730 SEK exkl. moms
 • Dokument

Alternativ till denna produkt