Meny

Best.nr 133-4770

Prisvärda switchar med överspänningsskydd

Nya Webb-Smart switch-serien ECS2020 är utformad för att passa mindre verksamheter (SMB) och erbjuder en komplett lösning med antingen 10st eller 28st portar, med eller utan PoE och med möjlighet att ansluta till fiber. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 9 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 910 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  Power input
  100-240V AC
  Ports
  10
  Rate
  Gigabit E
 • Produktbeskrivning

  Nya Webb-Smart switch-serien ECS2020 är utformad för att passa mindre verksamheter (SMB) och erbjuder en komplett lösning med antingen 10st eller 28st portar, med eller utan PoE och med möjlighet att ansluta till fiber. ECS2020 serien arbetar vid en temperatur 0-50C, och ger också 4KV överspänningsskydd på portarna vilket hindrar ovälkomna transienter att vidare slå ut din ändutrustning. Vidare har switchen system-LED som indikerar switchens status. När switchen startas om kör alltid switchen en self-check och indikerar grönt vid normal status.

  Switchen är enkel att hantera med web-gränssnittet och ger bra manageringsmöjligheter vilket gör switchen lämplig för dig som söker enkelhet, men som ändå vill ha kontroll över nätverket och portarna.

  Enheten är en ren L2 switch och letar du efter liknande webb-smart switch med tex routingfunktioner (L3) så rekomenderar vi förslagsvis ECS2100-serien som finns på vår webb (Ex art 33-1580).

  • Stöd för 2/4 integrerade Gigabit SFP-portar. Förutom att ge mer upplänkbandbredd kan SFP-portarna användas för redundanta länkar.
  • Stöd automatiska röst/övervaknings VLAN, vilket ger VoIP och IP-kameror optimal nätverks trafik
  • 4K överspänningsskydd
  • IGMP/MLD hantering för Multicast-strömmar säkerställer högkvalitativ videoöverföring
  • Webgränsnitt, SNMP v1 / v2c / v3 och Telnet-hantering för att ge CLI-åtkomst, stödjer MIB

Alternativ till denna produkt

 
Med ECS2100-serien så hittar du alltid en passande modell oavsett storlek på ditt nätverk. Det breda spannet i serien gör att du finner bra alternativ för dig som har ett behov från några enskilda, managerbara portar upp till kontorsanvändare.
1 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter