Meny

Best.nr 20110400

Kraftfull PoE 90W-switch - Navet i din smarta byggnad

Med en powerbudget på 1900W fördelat på 24st PoE++ (IEEE802.3af/at/bt) samt 4xSFP-platser är detta alternativ ett av marknadens kraftfullaste PoE-switchar i detta format. Switchen blir idealisk att använda både till traditionell ändutrustning så som kameror och accesspunkter men med funktionen perpetual PoE så passar switchen också till att strömförsörja ditt smarta belysningsystem. Alltså idealisk för dig som bygger smart building-applikationer! Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
18 470 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Intelligenta 802.3bt PoE funktioner

  Med den senaste standarden av PoE++ (IEEE802.3bt) och funktionen perpetual PoE möjliggörs en rad tänkbara användningsområden för att strömförsörja utrustning över nätverkskabel, som tex att utnyttja switchen till byggnadens belysning. En viktig faktor för att använda PoE till smart belysning är att ljuset är konstant utan avbrott, eller åtminstone regleras på och av som man önskar även fast ändutrustning eller switch måste startas om. Switchen kan med perpetual PoE fortsätta leverera ström mot ändutrustningen trots att enheten eller porten skulle behöva starta om.

  20110400 illustrativ Poe Lighting.jpg

  • 90W PoE per port
  • 1900W PoE totalt
  • Stödjer Perpetual PoE
  • Stödjer Quick PoE, strömsätter din utrustning med högsta prioritet, snabbare än att datatrafiken har hunnit släppas på.
  • Stödjer PoE watchdog, funktionen som stänger av enskild port och startar om exempelvis en kamera som hängt sig.
  • "One-Key-smart button CCTV-mode" Ger dig med ett snabbt tryck de främsta inställningarna som behövs för en kameraapplikation.

  2011400 illustrativ Poe bild.jpg

  Switchens övervakningsmöjligheter

  Du kan välja att styra och övervaka switchen via web GUI, CLI, eller SNMP och dess funktioner ligger i L2+ nivå och kan förutom standardiserade funktioner så som 802.1Q VLAN, 802.1P QoS, SNMP, IPV6 med fler, så kan den även hantera RIP, OSPF och static routing.

  Switchen har fläktar som suger åt sig sval luft från frontens öppningar och skickar den varma luften vidare ut bakåt eller åt sidorna.

   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Interface
  RJ45/SFP
  PoE
  802.3af/at/bt-> 90W
  Layer
  Layer2
  Management
  Managed
  Montering
  Rack
  Antal portar
  24
  Max hastighet
  1G
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber.
354 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
1000Base-SX gäller endast för multimode-fiber och avstånden beror på vilken fibertyp som används. 220m med 62,5/125 (OM1), 550m med standard 50/125 (OM2) men ända upp till och över 1km med laseroptimerad OM3 eller OM4. Dessa SFP har DDMI, alltså diagnostik-funktion.
224 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer sig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet.
304 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer sig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En 10G Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet.
437 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Singlemode fiber har en liten central kärna som gör att endast en ljusmode i taget kan rymmas i kärnan. På grund av detta minskas antalet ljusreflektioner som skapas av ljuset genom kärnan. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice.
112 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Singlemode fiber har en liten central kärna som gör att endast en ljusmode i taget kan rymmas i kärnan. På grund av detta minskas antalet ljusreflektioner som skapas av ljuset genom kärnan. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
134 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
90,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice.
92,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
71,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
48,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter