Meny

Best.nr 20103509

Gigabit L2 switchar med livstids cloudlicens

XS-S1960 serien är den allra senaste switchen från Ruijie och vänder sig till det mindre företaget eller kontoret. Här presenterar vi XS-S1960-H-seriens switch med 10 portar dedikerade för Gigabit Ethernet över kopparanslutningar. Vidare har enheten 2st SFP platser för fiberoptiska moduler. Här kan du använda både 100Base och 1000Base SFP :er. Switchen är fullt inställningsbar och erbjuder avancerade Layer 2+ och grundläggande Layer 3-funktioner samt PoE (IEEE 802.3af/at) på 8st av RJ45-portarna. Switchen har en total PoE-budget på 125W. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 720 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  XS-S1960 serien är den allra senaste switchen från Ruijie och vänder sig till det mindre företaget eller kontoret. Switch-serien är fullt inställningsbar och erbjuder avancerade Layer 2 och grundläggande Layer 3-funktioner samt upp till High-Power PoE Technology (IEEE 802.3bt). Switcharna har det senaste webbgränssnittet från Ruijie vilket innebär att de kan styras med Ruijies cloud platform. Det ger den enklaste uppstarten och installationsförfarandet som kan erbjudas för liknande switch på marknaden. Ger även lättåtkomlig övervakning och felsökning under drift.  Livstids cloud service licens ingår således i ditt köp.

  Cloudtjänsten och dess servers ligger inom EU.

  Enkel administration och övervakning

  Switchen stödjer många funktioner som SNMP V1/V2/V3, RMON, Syslog, loggar och säkerhetskopierar med hjälp av USB för rutindiagnoser och underhåll. Du som administratör kan använda ett brett utbud av metoder för enklare hantering och kan exempelvis välja på CLI, web management, CWMP/TR069). Med ett vänligt webbläsargränssnitt kan du göra det mesta av ditt jobb så som prestationsövervakning och konfiguration.

  Easy network maintenance.png

  Ruijie Cloud service som ingår när du köper switchen, är en molnbaserad service som kan hjälpa dig att övervaka och överblicka ditt nätverk samt ge dig möjlighet att snabbt komma åt dina enheter på distans.

  Unika Smart + -funktioner för CCTV

  Med hjälp av Smart + -funktionerna för CCTV kan konfigurationer för IP-kameror till stor del göras automatiskt, mycket slit och tid sparas på plats.

  Auto Smart implementering

  IP-kameror och NVR identifieras med hjälp av switchen och konfigurationer som MTU, flödeskontroll och portisolering distribueras automatiskt.

  Remote Reboot Helper

  Med hjälp av Ruijie Cloud eller via switchens webbgränssnitt kan PoE IP-kameror startas om utan att dra ur kabeln på plats. Sparar också mycket kostsam tid för dig som det normalt tar att åka ut på plats för att ombesörja detta.

  Branschledande CPU-skyddsmekanism

  CPU Protect Policy (CPP) tillhandahåller policyer för att skydda switchens processor. I nätverksmiljöer sprids ofta olika attackpaket, vilket kan orsaka hög CPU-belastning som tynger ned hela ditt nätverk som påföljd. Det kan även påverka protokollkörningen och till och med ge svårigheter att hantera switchen. Mot detta måste processorn skyddas, det vill säga trafikstyrning och prioritetsbaserad bearbetning måste utföras för olika inkommande paket för att säkerställa trygg arbetsgång för processorn.

  • CPP kan effektivt förhindra skadliga attacker i nätverket och ge en ren miljö för legitima protokollpaket.
  • CPP är aktiverat som standard. Det ger skydd under hela switchens drifttid.

  20103341 CPP arbetsgång.png

  Detta plus många fler funktioner för att hantera ditt nätverks säkerhet finns för dig att använda dig av. Läs gärna databladet eller klicka på introduktionsfilmen.

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt