Meny

Best.nr 20100306

ECS1020 - Inställningsfria Gigabitswitchar med/utan PoE

ECS1020 är en switchserie i enkelt utförande för dig som vill ha problemfria Gigabitanslutningar hela vägen ut till slutanvändaren i allra enklast möjliga utförande. Switchen vänder sig till dig som sitter med gamla 100Mbps-switchar och som vill ge företaget en ny skjuts i nätverket. I serien kan du både välja switch med fiberanslutning eller PoE för att kunna driva din ändutrustning så som vopitelefoner, acesspunkter eller kameror. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 860 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  ECS1020 är en switchserie i enkelt utförande för dig som vill ha problemfria Gigabit-anslutningar hela vägen ut till slutanvändaren i allra enklast möjliga utförande. Sitter du med gamla 100Mbps-switchar och vill ge företaget en ny skjuts i nätverket så kan dessa vara perfekt för ändamålet. I serien kan du både välja switch med fiberanslutning eller PoE (802.3af/at) för att kunna driva din ändutrustning så som voiptelefoner, acesspunkter eller kameror.

  Switcharna har inbyggt överspänningsskydd på 4/6KV för att stå emot strömspikar på elnätet. Det gör att risken minskar att din bakomvarande utrustning förstörs.

  ECS1020-16T har en finurlig funktion på fronten att med hjälp av en dip-switch kan du låta switchen hantera Vlan. Vill du inte låta switchen hantera detta så låter du den stå i av-läget.

  - Stödjer 10/100/1000 Mbps Auto MDI/MDI-X

  - Hanterar Jumbo frames upp till 9K bytes

  - Stödjer 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE).

  Vanligtvis har en port energi för att klara att gå maxavstånd på 100m, dock är det inte alltid maxavstånd behövs. Så när två 802.3az EEE-kompatibla enheter är kopplade till varandra så anpassas mängden energi som krävs för att nå fram på länken mellan enheterna. Dessutom så går de portar som inte används ner i viloläge och sparar därmed ytterligare energi.

  802,3az EEE

   

 • Teknisk specifikation

  Management
  Unmanaged
  Power input
  100-240V AC
  Ports
  16
  Rate
  Gigabit E
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
SMC EZ Switch 10/100/1000 är lättinstallerade och prisvärda gigabit-switchar för mindre kontor där man inte har behov av övervakning och fjärrstyrning. Inget krångel med inställningar, bara att ansluta till nätverket eller ersätta en gammal 10/100-switch.
508 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nya Webb-Smart switch-serien ECS2020 är utformad för att passa mindre verksamheter (SMB) och erbjuder en komplett lösning med antingen 10st eller 28st portar, med eller utan PoE och med möjlighet att ansluta till fiber.
1 960 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter