Meny

Best.nr 20117390

Direktronik Connect Omanagerad

Med Direktronik Connect kan du med enkelhet att utöka antal platser vid tex en bordgrupp utan att behöva dra flera kablar i befintliga kabelkanaler. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
688 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Dessa kant (även kallad edge) switch passar bra i utkanten av ditt nätverk. Sätt i den befintliga kabeln och anslut sedan upp till 16 enheter för en smärtfri upplevelse.

  Switchen är omanagerad och oavsett om du endast behöver fler portar eller ström till en accesspunkt gör dessa switchar jobbet lekande lätt.

  POE.jpg Watchdog.jpg CCTV.jpg


  PoE - Strömförsörj utan adaptrar


  Givetvis kan du även ansluta IP Telefoner, Accesspunkter eller annat som drivs av PoE. Switcharna känner själv av om enheten du anslutar vill ha strömmatning genom PoE eller inte, Så du behöver aldrig vara orolig att en enhet som inte har PoE ska gå sönder genom att bli strömmatad åt fel håll.


  Watchdog - Supportteknikens bästa vän

  För att underlätta för IT supporten kommer enheten med Watchdog, Watchdog är en funktion som kollar om den PoE anslutna enheten svarar på ping och skulle det mot förmodan att PoE enheten har hängt sig så bryts helt enkelt PoE matningen och slår på den igen.
  Detta gör att enheten startas om och börjar fungera som tänkt igen, Allt innan IT supporten ens hinner får ett support ärende. Smidigt!

   

  CCTV - se din kamera längre bort


  Skulle du ha en IP kamera långt bort så kan du med hjälp av CCTV funktionen, spränga 100m gränsen som finns på ethernet och förse en kamera med ström och data som är upp till 250m bort.

   

  Hastighet som sträcker sig över epokerna

  Med sin gigabit kapacitet går filöverföringar eller ditt Teams möte snabbt och utan störningar. Givetvis kommer switcharna med autosensing teknologi
  Så du kan ansluta äldre utrustning som kanske bara äldre långsamare hastighet som 10 eller 100mbit.

   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Interface
  RJ45
  PoE Standards
  802.3af/at -> 30W
  Managed
  Unmanaged
  Form factor
  Desktop
  Total amount ports *
  10
  Port rate
  10/100/1G
  PoE
  Yes
  PoE Power Budget *
  120
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
19” hyllor för installation i teknikskåp. När behovet för montering av utrustning utan 19” monterings möjlighet så kan du istället välja att montera en hylla i ditt skåp där du enkelt kan placering din utrustning. Finns för både fast montering och för justering i djupled.
201 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ett smart lås för RJ45-porten som skyddar fysiskt och förhindrar olovlig anslutning till utrustning och uttag.
474 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Kardborreband i flera olika färger och som du enkelt själv kan klippa i önskad längd. Kan används för de flesta jobb där du behöver kunna bunta ihop dina kablage.
169 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
49,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ladda mobiltelefon och läsplatta samtidigt som man surfar på Internet. Den finns i tre olika varianter, med rak eller vinklad USB-C-kontakt, samt en med högre utgående PoE-effekt. Dessa 10/100Mbps nätverksadaptrar ger både ström och nätverksanslutning till USB-C-enheter i nätverk som levererar Power over Ethernet via PoE-standarden IEEE802.3at eller lägre
692 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter