Meny

Best.nr 20110326

Cloud/appstyrda switchar - För övervakningskameror

En serie finurliga switchar med eller utan PoE och som har funktioner speciellt anpassade för att passa ihop med övervakningskameror. Appen ger dig en bra möjlighet att snabbt ta kontrollen över ditt kameranätverk via din mobiltelefon. Läs bara av QR-koden för switchen till din mobil och följ anvisningarna så är du strax därefter ansluten. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
787 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Smart PoE-funktionalitet ger strömsnål drift för switchen

  Switcharna med PoE stödjer 802.3af/at som ger upp till 30W per port. Det gör att de flesta kameror kan strömförsörjas via switchens RJ45-port. Switcharna förhandlar tillsammans med ansluten ändutrustning automatiskt fram rätt PoE-kraft, varken mer eller mindre. Det borgar för en trygg och energisparande länk.

  Ha koll på ditt kamera-nätverk över din telefon

  • Få en schematisk bild över ditt nätverk i telefonen
  • Upptäcker anslutna NVR/kameror per automatik
  • Konfigurera VLan via mobilen
  • Övervakning i realtid
  • Alarm och notifieringar direkt till din telefon
  • Starta om enskilda portar om ändutrustning hängt sig
  • Cloudtjänsten är etablerad inom EU och ingen klientdata delas förutom inställningarna.

  Med appens hjälp ges du per automatik en samlad schematisk tydlighet över ditt nätverk. Det hjälper till att snabbt lokalisera dig.

  Rayee kameraswitchar schematisk bild.jpg

  ..tryck dig sedan vidare för att se den enskilda individens status ända ned på portnivå.

  Rayee kameraswitchar port status.jpg

  ..Du kan till och med sätta upp Vlan genom appen.

  Rayee vlan.jpg

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Interface
  RJ45
  PoE
  802.3af/at -> 30W
  OSI Layer2/Layer3
  L2
  Management
  Managed
  Power input
  100-240V AC
  Ports
  5
  Rate
  1G
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
RG-EW1800GX PRO är en Gigabit dual-band Wi-Fi 6 trådlös router (802.11ax) designad för användning i allt från stora platta utrymmen som kontorslokaler till små butiker, SOHO (Small office/home office) och andra scenarier. Den är designad för att möta behoven hos nästa generations Wi-Fi-tjänster av hög kvalitet. Dessutom är denna router utrustad med fyra effektförstärkare för att intensifiera signalstyrkan. Signalerna från denna router kan täcka ett fördubblat avstånd jämfört med de från tidigare routrar.
1 170 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Inga inställningar, bara att packa upp och anslut din nätverksutrustning! Switchen består av 5 eller 8st portar upp till Gigabit (10/100/1000Base). Switcharna är framtagna med fokus på dig som äger eller sköter nätverket för det lilla kontoret på företaget eller hemmavid (SOHO -small office/home office). Men tro inte för ett ögonblick att switchen tummar på kvaliteten.
257 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ruijie RG-NBS3200-seriens switchar är nästa generations högpresterande multiservice-layer 2 switchar med Gigabit och 10 Gigabit-portar. Tillsammans med Ruijies Linuxbaserade Open WRT operativsystem ger denna switchserie större MAC-adress register, snabbare maskinvaruprestanda och stabilare driftupplevelse.
5 280 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu presenterar vi Direktroniks egna fiberkonverterare med full flexibilitet! Konvertern har sedvanlig auto-sense 10/100/1000TX på kopparanslutningen (RJ45) men klarar också både 100/1000Base-FX över fiberanslutningen. Du slipper nu tänka på att byta enheten vid en migrering till Gigabit. Eller om du exempelvis har fler fiberlänkar med olika hastighet eller fibertyp, så slipper du även hålla reda på flera olika modeller av konverterare i ditt nät och kan lugnt använda dig av en enda modell för ändamålet. Plugga i den SFP-som passar ditt nät! Enheten finns med tillval Power over Ethernet som gör att du även kan välja att strömförsörja din efterföljande utrustning genom konvertern via PoE IEEE 802.3af/at. Enheten klarar 16K jumboframes och passar då även dig som jobbar med 4K videoströmmar.
785 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109402
100/1000 SFP till 10/100/1000Base-T
494 SEK exkl. moms