Meny

Best.nr 20100221

ECS4530-54CSFP -Dubbla antalet anslutningar med en CSFP-switch

CSFP-switchen är den idealiska lösningen för nätägaren eller operatören som vill erbjuda flera anslutningar utan att bygga ut racket. När du uppgraderar till en switchplattform i CSFP-formatet klarar du expansionsbehovet utan att ta någon ytterligare plats i anspråk och slipper ta kostnader för utbyggnad. Enbart genom att byta ut en switch mot en annan får du möjlighet att ansluta dubbelt så många på kundsidan. ECS4530-54CSFP är en av marknadens kraftfullaste CSFP-switchar. Läs mer

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
20 120 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  CSFP-switchen är den idealiska lösningen för nätägaren eller operatören som vill erbjuda flera anslutningar utan att bygga ut racket. När du uppgraderar till en switchplattform i CSFP-formatet klarar du expansionsbehovet utan att ta någon ytterligare plats i anspråk och slipper ta kostnader för utbyggnad. Enbart genom att byta ut en switch mot en annan får du möjlighet att ansluta dubbelt så många på kundsidan. ECS4530-54CSFP är en av marknadens kraftfullaste CSFP-switchar.

  CSFP:n - som två SFP:er i en

  CSFP:n i sig bygger på WDM/BiDI-teknik (Bi-Directional). Att genom två olika våglängder på TX/RX, skicka och ta emot data genom en fiber istället för det traditionella sättet där du skickar på den ena fibern och tar emot på andra. WDM/BiDI-tekniken används ofta i lokala fiberintensiva strukturer likt ett stadsnät och nyttjades till en början med anledningen av att lägga fiber var dyrt. Nu är det mer av praktiska orsaker till att man använder WDM/BiDi.

  Men faktumet kvarstår att där bakom, oavsett traditionell tvåfibers eller singelfiber WDM/BiDI, kräver den vanliga access-switchen en port per anslutning vilket ger en utmaning att komprimera antal portar och switchar rent fysiskt. Det fina med att använda CSFP-kompatibel switch istället är att det helt enkelt ger dig möjlighet till två stycken separata kundanslutningar per CSFP.

  Uppgradera utan att röra kundsidan!

  Inte alla switchar, till och med väldigt få på marknaden stödjer CSFP:er men med ECS4530-54CSFP från Edge-Core klarar du detta problemfritt. Har du även sedan tidigare en Gigabit Ethernet WDM/BiDI struktur, så är det ännu enklare för dig att endast byta ut dina gamla access-switchar mot denna och endast köpa nya CSFP:er till switchen. Den oftast väldigt krångligt svåråtkomliga kundsidan behöver du alltså i detta fall inte röra.

  Fler fördelar blir att du behöver stapla färre switchar på varandra och halvera antalet inköp av switchar och tillhörande SFP:er. Kostnad för drift, värmeutväxling och kylning är således också positiva aspekter som medföljer. Det ger dig i slutändan en väl investerad och motiverad portkostnad. Kontakta oss för just ditt projekt så hjälper vi dig mer än gärna.

  • 24xCSFP ger dig möjlighet till 48st anslutningar
  • Komboportar ge dig ytterligare 2st CSFP alternativt 4st RJ45
  • 4st 10Gigabit SFP+ portar gör att du även kan ansluta några kunder med det behovet också.
  • 2st 20G QSFP+ portar
  • 1st console port
  • 3st fläktar
  • 1 höjdenhet (1U)
  • L2+/Lite L3
  • Dual Core ARMv7 Cortex-A9 CPU 2GHz
  • 44x22x4,4cm /3kg
  • 256 Gbps switchkapacitet /190,48Mpps

 • Tillbehör

  373 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  430 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  796 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  OSI Layer2/Layer3
  Layer2+
  Management
  Managed
  Mount
  Rack
  Power input
  AC
  Ports
  34
  Rate
  10G
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
ECS1020 är en switchserie i enkelt utförande för dig som vill ha problemfria Gigabitanslutningar hela vägen ut till slutanvändaren i allra enklast möjliga utförande. Switchen vänder sig till dig som sitter med gamla 100Mbps-switchar och som vill ge företaget en ny skjuts i nätverket. I serien kan du både välja switch med fiberanslutning eller PoE för att kunna driva din ändutrustning så som vopitelefoner, acesspunkter eller kameror.
1 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Edge-Core ECS4120-serien är en serie Gigabit access-switchar med 10G upplänkportar som passar nätägare så som ISP:er (Internet service providers), MSO:er (Multiple system operators) eller i ett traditionellt företagsnätverk perfekt. Switchen ger dig möjlighet att distribuera snabba och flaskhalsfria anslutningar med hjälp av avancerade OAM och IPV6 egenskaper ända ut till slutabonnenten. Samtliga av switcharna har plats för 4st 10Gigabit SFP+ upplänkportar.
10 980 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-1730
24xSFP, 2x10G XFP, 2x10G exp modul för SFP+
42 770 SEK exkl. moms
Best.nr 133-0792
20x10/100/1000TX + 4xCombo, 10G stackbar L3 switch
16 850 SEK exkl. moms