Meny

Best.nr 133-4760

5 till 10-portars switch med/utan PoE, för universalmontering

Switch med fästvingar på sidorna som kommer kapa din installationstid rejält. Montering på vägg, under bord, i tak eller mediaskåp sker helt problemfritt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 6 st
Leveranstid 1-2 dagar
250 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  PoE-switch med smart monteringslösning, VLAN samt IPC

  Switch med fästvingar på sidorna som kommer kapa din installationstid rejält. Montering på vägg, under bord, i tak eller mediaskåp sker helt problemfritt. Till skillnad från en traditionell desktopswitch som på sin höjd har ”nyckelhål” på baksidan med skruvar som ska mätas in i höjd/bredd och där du sen ska försöka skjuta på switchen så monteras denna switch med enkelt ett handhavande framifrån. Mycket omtyckt att använda i larm och låsinstallationer.

  Upp till 250m räckvidd istället för normala 100m med hjälp av IPC.

  Med IPC-funktionen förlänger du avstånder från switch till ändutrustning långt mer än de 100m som normalt gäller för dataöverföring med kopparkabel, på avstånd över 100M växlar switchen ner hastigheten till 10Mbps, en smart och perfekt funktion vid installation av övervakningskameror och i så kallade machine to machine applikationer där utrustningen ofta har ett seriellt gränssnitt som inte kräver så hög bandbredd. 

  Switchen återskapar timingen på paketen som gör att du kommer längre, upp till 250m. Avståndet är beroende av kvaliteten på din kabel, eventuella skarvar och andra liknande förluster.

  IEEE 802.3at PoE+ 25W, Full PoE på samtliga portar

  Power over Ethernet (PoE) gör det möjligt att strömförsörja Ethernetprodukter såsom exempelvis övervakningskameror och IP-telefoni via nätverkskabeln istället för med en lokalt ansluten nätadapter. Det underlättar vid installation då man inte är begränsad av vart närmaste eluttag finns. PoE förekommer i olika versioner som skiljer sig från varann genom sin maxeffekt och är alla nedåtkompatibla. Denna switch har kapacitet att leverera hela 25W på samtliga 8 portar och klarar därmed att försörja även mer strömkrävande utrustning.

  Observera dock att det medföljande nätaggregatet på PoE-modellerna på 120W ger utspänning på 25W på 4 portar eller 15W på 8 portar. För att kunna leverera ut 25W på samtliga 8 portar krävs ett nätaggregat med högre kapacitet och till fördel så ansluter du då med lösa trådar till skruvplinten som finns på 9-ports modellen. Dock är det väldigt ovanligt med applikationer som kräver så pass kraftig effekt på samtliga portar precis samtidigt, men känner du dig osäker kontakta oss gärna.

  VLAN

  Switchen har en dipswitch för separering av VLAN, av eller på, det gör att du enkelt kan hålla datatrafiken på de fysiska portarna ifrån varandra. På så sätt kan användare dela samma switch men ändå hålla nätverken separerade.

  IPC

   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Interface
  RJ45
  Management
  Unmanaged
  Mount
  vägg
  Power input
  5V DC
  Ports
  5
  Rate
  100 Mb
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Söker du en liten switch eller multiport-konverterare så har du kommit till rätt produkt. Enheten har samma format som en vanlig konverterare men rymmer hela 4st 10/100/1000Base-TX Rj45-portar där det vanligen sitter en. Detta gör att portdensiteten nyttjas till max. På andra motsvarande kortsidan sitter då själva fiberporten som i detta fall blir en fast SC-port för 1000Base-länkar, dvs Gigabit. Perfekt för dig som vill ha en enkel genomgång från din fibersida vidare ut i ditt kopparbaserade nätverk.
711 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-6081
4x10/100/1000TX, 1x Gigabit SFP
873 SEK exkl. moms