Meny

Best.nr 121-1403

ThinPrint Gateway - gör alla skrivare ThinPrint-kompatibla

För att nyttja ThinPrint också för skrivare som saknar inbyggd stöd (.print-klient) krävs vår ThinPrint Gateway. Den är en nätverksansluten enhet i tre storleksklasser, för två, för sex och för tolv nätverksanslutna skrivare per enhet. ThinPrint Gateway packar upp det komprimerade skrivarjobbet från ThinPrint-mjukvaran och levererar det till lokala nätverksanslutna skrivare. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
5 090 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En ThinPrint Gateway möjliggör anslutning av nätverksskrivare som saknar .print-klient. ThinPrint är den populära mjukvaran från Cortado för universell hantering av alla skrivare utan den administrativa bördan av hundratals olika printer-drivers. Men för att kunna nyttja ThinPrint också för skrivare som saknar inbyggd stöd (.print-klient) krävs vår ThinPrint Gateway. Den är en nätverksansluten enhet i tre storleksklasser, för två, för sex och för tolv nätverksanslutna skrivare per enhet. ThinPrint Gateway packar upp det komprimerade skrivarjobbet från ThinPrint-mjukvaran och levererar det till lokala nätverksanslutna skrivare.

  Genom att använda ThinPrint Gateway kan du välja exakt den skrivare du behöver, istället för att tvingas ta en dyrare eller mer avancerad modell enbart för att de enklare saknar .print-stödet. Vidare kan du införliva specialskrivare och sådana äldre modeller som aldrig kommer att kunna få .print-stöd. i ThinPrint-systemet

  USB-port för buffring och backup

  USB2.0-porten på enheten kan fungera som en extra utskriftsbuffert där utskrifter kan lagras i väntan på att skrivaren skall bli redo och därmed avlasta ThinPrint-servern. Den kan också användas för att ta backup på alla inställningar som sedan lätt kan överföras till en annan enhet.

  ThinPrint reader för autentisering med RF-kort

  ThinPrint Reader (TPR) är baserad på "Personal Printing Technology" från Cortado, vilken gör det möjligt att skydda känsliga utskrifter från obehörigt läsande. Detta sker genom att ett personliugt RFID-kort sveps över TPR-läsaren som då frisläpper utskriften till den skrivare du står vid. Ett extra plus är att man lätt kan ångra en utskrift och korrigera något som blivit fel innan man förbrukat en massa papper.

  • 1x10/100/1000TX, 1xUSB2.0
  • E-post notifiering vid skrivarfel eller statusrapporter
  • Backup av parametrar via USB-port
  • Integrerad ThinPrint-klient
  • Väl utbyggd säkerhet, SSL3.0 TLS 1.0, Cisco EAP, ACL, 802.1X etc.
 • Dokument

Alternativ till denna produkt