Meny

Best.nr 133-4734

Mediakonverterare i smidigt format - Upp till 10G Ethernet

Nu kan du äntligen inskaffa en 10G konverterare med rätt förutsättningar! Mediaomvandlaren låter din länk förlängas, bryggas och konverteras från fiber till koppar, allt utifrån ditt behov. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 170 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  Power input
  5V DC
  Rate
  10GBase
 • Produktbeskrivning

  Nu kan du äntligen inskaffa en 10G konvertererare med rätt förutsättningar! Mediaomvandlaren låter din länk förlängas, bryggas och konverteras från fiber till koppar, allt utifrån ditt behov.

  Enheten är utmärkt till att exempelvis förlänga dina 10G kopparanslutningar  vidare över fibernätet eller att låta den så vanliga 10G RJ45-anslutningen på en server komma till nytta för längre distanser. Enheten passar också att som ett par jobba med en enhet i vardera ände, att länka samman LAN via fiber. Via 10G Phy-chipet klarar den övergångar från 1000Base upp till 10GBase förutsatt att samma hastighet görs på respektive interface. Det innebär att enheten omvandlar typ och inte hastighet.

  12V-matning för enklare batteriförsörjning

  10G-konverterna är perfekt till serviceväskan eftersom den med ett par SFP-moduler på fickan kan anslutas mot vilken okänd nätverksport som helst. Ännu bättre blir den med den separata batterienheten "PoE-batteriet" som har 12V-uttag och ger konvertern flera timmars drifttid.

  Standarder
  Via RJ45-porten stödjer enheten 1000Base-T, 2.5GBase-T, 5Gbase-T samt 10Gbase-T

  Det är hastigheten på RJ45 porten som är bestämmande för länkens hastighet.

  Via fiberinterfacet stödjer den 1000Base-X, 2500Base-X, 5GBase-R samt 10GBase-R (LR, SR, ER)

Alternativ till denna produkt

2 220 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter