Meny

Best.nr 133-4750

Mediakonverterare, Gigabit med PoE och SFP

Mediakonverterare med Poe är användbart när du vill omvandla signalen mellan fiber och koppar samtidgt som du har ett behov att strömförsörja bakomliggande utrusting via kopparkabeln. Läs mer

Lagerstatus 21 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 720 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Mediakonverterare med Poe är användbart när du vill omvandla signalen mellan fiber och koppar samtidgt som du har ett behov att strömförsörja bakomliggande utrustning via kopparkabeln.

  Vanlig ändutrustning som kan behöva strömförsörjas är trådlösa accesspunkter och kameror för att nämna någr vanligt förekommande appliktioner för PoE. Kompatibel enligt IEEE802.3at/af standarden för PSE (Power sourcing Equipment) som ger ström åt ändutrustning eller sk PD-enheter (Powered device). Omvandlaren känner även igen anslutande PD-enheter och har möjlighet till vissa övervakningsfunktioner.

  Moteringsbyglarna på sidan gör det väldigt enkelt att montera fast enheten mot den yta som finns tillgänglig.

  Vi har valt att ta upp enheten med SFP-port som ger dig en smidig och allsidig lösning. Välj sedan SFP-modul som passar din fibertyp! Observera att på bilden ser den vit ut men är i själva verket silver.

 • Teknisk specifikation

  Interface
  SFP
  PoE
  Ja
  Power input
  5V DC
  Rate
  10/100/1000Base
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber.
284 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter