Meny

Best.nr 120-5202

Industriellt överspänningsskydd för din DSL-anslutning

EtherWAN´s PD3041 är det perfekta tillbehöret för dina DSL-länkar! Vi har alltför ofta hört talas om kunder som fått sin utrustning förstörd av spikar eller transienter. Vid varje tillfälle önskar kunderna att de investerat i ett bättre skydd. Läs mer

Lagerstatus 7 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 120 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    EtherWAN´s PD3041 är det perfekta tillbehöret för dina DSL-länkar! Vi har alltför ofta hört talas om kunder som fått sin utrustning förstörd av spikar eller transienter. Vid varje tillfälle önskar kunderna att de investerat i ett bättre skydd. Då värdet av skyddet är kaffepengar mot vad kostnaderna för skadorna orsakar ser vi på Direktronik det som vårt kall att tipsa om denna produkt. Var inte förvånad om du får frågan per telefon eller mail om du pratar DSL med oss.

    PD3041 är anpassad för ett bredare frekvensområde vilket gör att du även undviker dämpning och därmed förlust av den så viktiga bandbredden och distansen. Produkten fungerar till alla våra DSL-produkter, oavsett märke. Enheten kan både DIN-monteras eller läggas på hylla.

    Se när James på EtherWan delar ut en spik till systerprodukten PD1041 (art 20-5200, för skydd av din RJ45 anslutning). Just för att påvisa värdet av skyddet.

  • Dokument

Alternativ till denna produkt