Meny

Best.nr 20100147

Skruvmejsel med snabbladdning

Skruvmejsel med snabbladdning som gör att du nästan alltid har rätt bits när det behövs. I denna skruvmejsel som kommer full laddad med 6st bits (se datablad) så byter du till rätt bits genom att bara dra bak och vrida. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
352 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Skruvmejsel med snabbladdning som gör att du nästan alltid har rätt bits när det behövs. I denna skruvmejsel som kommer full laddad med 6st bits (se datablad)så byter du till rätt bits genom att bara dra bak och vrida. Kan självklart laddas med det du önskar.

    Det perfekta verktyget för din verktygslåda, bil, husvagn eller helt enkelt nästan överallt. Bitsats med 31 olika varianter finns som tillbehör.

  • Tillbehör

  • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
CableMaster 500 är konstruerad för att testa och mäta längderna på alla vanliga lågspänningskablar som finns i dagens nätverk, video- eller telefonsystem. Den kartlägger också platserna för kabeländarna genom att skicka en ton på kabeln som kan spåras med en tonspårare eller genom att blinka LED-lampan på portuttaget.
3 300 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Verktyg för smidig och enkel anslutning av RJ45 kontakter. Här behöver du endast ett verktyg för alla moment, avskalning, pressning och klippning.
1 040 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 109-5170
Krimptång med inbyggd tester för RJ45,RJ12 & RJ11
1 280 SEK exkl. moms