Meny

Best.nr 104-4091

Den tredje handen

Nu har det svåra och ibland jobbiga blivit otroligt enkelt. Ett verktyg som hjälper dig att montera 19"-utrustning i väggskåp, golvskåp och rack. Helt enkelt överallt där korgmuttrar används. Läs mer

Lagerstatus 12 st
Leveranstid 1-2 dagar
869 SEK exkl. moms

    Dokument

  • Produktbeskrivning

    Nu har det svåra och ibland jobbiga blivit otroligt enkelt. Ett verktyg som hjälper dig att montera 19"-utrustning i väggskåp, golvskåp och rack. Helt enkelt överallt där korgmuttrar används.

    Verktyget fästs enkelt i profilen med hjälp av hakar och ett vridhandtag, därefter så kan man enkelt placera det som man vill fästa fast och har därför alltid en hand ledig. Verktyget klarar tyngder upp till 50kg/verktyg och tar inte mer plats än 2HE i anspråk.

Alternativ till denna produkt

Best.nr138-3000
Enkel och smidig led-lampa med 800 lumen
569 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr104-4090
Setup.exe för enklare installationer
1 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr138-1012
100-pack för tjock plåt (blå)
518 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Safe-D F-Clip är en brandtestad (klarar 970° i 2 timmar)och flexibel kabelclip i platt utförande som snabbt kan vikas i många olika former för att säkerställa en bra kabelinstallation. Ett måste för varje installatör som vill kunna jobba snabbt, smidigt och med ett bra slutresultat.
267 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många gånger så har du säkert funderat på hur man enklast kan förvara allt på ett och samma ställe och på ett enkelt sätt. Nu finns kapslingen anpassad för din övervakningsutrustning, här får du en kapsling där du får plats med det mesta, switch, strömlist, NVR/DVR, skärm plus annat.
3 620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter