Meny

Best.nr 109-5160

Proffsverktyg för RJ45 - effektiv utväxling och returspärr

Jobbar du professionellt med installationer behöver du ett verktyg som hjälper dig att hålla jämn bra kvalité på anslutningarna. Med denna krimptång får du ett precisionsverktyg i metall för alla RJ45-anslutningar, både oskärmade (UTP) och skärmade (STP/SSTP). Det har en frikopplingsbar returspärr samt utbytbara blad för klippning och kapning. Läs mer

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
671 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Jobbar du professionellt med installationer behöver du ett verktyg som hjälper dig att hålla jämn bra kvalité på anslutningarna. Med denna krimptång får du ett precisionsverktyg i metall för alla RJ45-anslutningar, både oskärmade (UTP) och skärmade (STP/SSTP). Det har en frikopplingsbar returspärr samt utbytbara blad för klippning och kapning.

  Returspärren säkerställer presskraften
  Returspärren gör att käftarna inte öppnar förrän krimpen blivit korrekt gjord. Det hjälper dig att undvika klappkontakt och andra fel som gärna uppstår när du börjar bli muskeltrött. Spärren är också frikopplingsbar så att du kan forcera upp käftarna för de fall du fått in skräp eller om något hamnat snett, så att pressverktyget inte skadas.

  • Pressverktyg för terminering av RJ45 modularkontakter på en- eller flerkardelig, skärmad eller oskärmad kabel
  • Inbyggd avisolerings- och kapningsfunktion för flat (oskärmad) kabel
  • Frikopplingsbar returspärr som gör att verktyget inte öppnar förrän pressningen har utförts

Alternativ till denna produkt