Meny

Best.nr 20100613

Tång för LC-kontakter - enklare montage i täta paneler

Med LC-tången kan du montera och demontera patchkablar på ett tidsvinnande och säkert sätt. Käftarna griper tag i kontaktens spärrmekanism och klämmer samtidig fast hela kontakten så att du kan jobba effektivt utan risk för skada på närliggande kablar. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
105 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Det kan vara otroligt trångt mellan uttagen i moderna datacenter. Om kablarna bara sitter tätt bredvid varandra på en rad klarar du ofta att montera och demontera utan problem. Men om du har du rader av kontakter i flera nivåer, hur ska du då kunna nå någon som sitter i mitten?

  Det går såklart inte utan en tång av något slag, men använd då en som är avsedd för ändamålet.

  20100613_front_jpg.jpg

  LC-tången för både duplex och simplex

  LC-tången passar både duplex- och simplex-kontakter och är anpassad för att med rätt kraft både trycka ner snäppet och klämma om kontakten utan att skada varken den du håller i eller någon närliggande. Den har ergonomiska handtag för att inte ge skavsår eller kännas obekväm även för den som inte gör annat än patchar om fiberkabel.

  • Passar alla LC-kontakter såväl duplex som simplex
  • Riskfri montering och demontering
  • Ergonomiksa handtag för professionell bruk
  • Styvt material av armerad plast

   

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20100267
Kabelskalare för armerad fiber
732 SEK exkl. moms
Best.nr 109-0107
Fiberskalare
588 SEK exkl. moms
 
WireXpert 500 Fiber är instrumentet för dig som främst behöver testa, certifiera och dokumentera fiber men vill ha möjlighet att komplettera med motsvarande förmåga också för kopparnät när behov uppstår. Instrumentet bygger på den mest mångsidiga testplattformen som finns idag som gör att du kan bygga på med funktionalitet och prestanda i den takt du behöver upp till Cat.8/Klass II och förbi.
159 000 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Det prisvärda fyra-i-ett OTDR-instrumentet innehåller också felfinnare, effektmätare och ljuskälla. En mycket kompakt multimeter för fiberinstallatören som inte bara ersätter fyra olika instrument, utan också bjuder på lagring och rapportering via mjukvara. Rejäl display, skyddande väska och snabb uppstart ger dig ett perfekt verktyg för de flesta uppgifter ute i fält.
8 960 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Att damm och smuts på fiberns välpolerade glasyta hindrar ljuset från att passera torde vara lätt att förstå. Ändå saknar många dessa små enkla och billiga putsverktyg, eller glömmer bort att använda dem.
664 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En tåligare variant av vanlig fiber patch kabel. Kablagets armering består av en flexibel tub av korrugerad rostfritt stål . Till skillnad från vanlig fiber patch kabel så tål armerad fiber patch kabel att utsättas för mer yttre påverkan, men bibehåller ändå sin smidighet och ytter diameter på 3.0mm.
370 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 112-1006
Rengöringsvätska TravesSAFE, 85g, engångs med pump
351 SEK exkl. moms
Best.nr 109-0105
Fiberkap med uppsamllingskärl
2 970 SEK exkl. moms
Best.nr 112-1005
Rengöringsduk, 90 luddfria ark i praktisk dispenser
183 SEK exkl. moms