Meny

Best.nr 117-2900

Fibervagn för upp till 24fiber, armerad

En kraftigt armerad fiberkabel på utryckningsvagn för nödlägen i datanätet, tillfälliga uppkopplingar för TV-sändningar, konferenser, idrottsevenemang, konserter m m. Standard med SC fiberkontakt men fråga om annan önskas Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
12 120 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En kraftigt armerad fiberkabel på utryckningsvagn för nödlägen i datanätet, tillfälliga uppkopplingar för TV-sändningar, konferenser, idrottsevenemang, konserter m m.

  Fiberkablarna ligger skyddade bakom dubbla lager av armering, en för varje fiber och en gemensam. Armeringen består av en spenstig rostfri spiralfjäder överdragen med ett stålnät, vilket gör den både tunn och stark men också mycket smidig.

  Konstruktionen är inte helt olik den du ser på kabeln mellan telefon och lur i telefonkioskerna, men överdragen med en flamskyddad plastisolering av PVC.

  Kabeln levereras på en hjulförsedd vagn med uppdragbart handtag som både gör den lätt att rulla iväg och praktisk när den skall stuvas undan.

  Fibervagen har ca 3-5 meter upprullad kabel på utsidan av vagnen för att underlätta vid installation.

  Fibervagnen/ Fibervindan  finns i olika storlekar beroende på vilken längd på kablage man vill ha. Vi skräddarsyr din fibervagn/fibervinda efter dina önskemål. Kontakta oss gärna för offert.

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Denna armerade HDMI-kabel är framtagen för dragning genom fuktiga, smutsiga och utsatta platser. Kabeln är monterad/upprullad på en smidig kabelvinda med handtag och vev, vilket gör den idealisk för användning utomhus vid tex. konserter, direktsänd sport och andra tillfälliga evenemang
3 540 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter