Meny

Best.nr 105-2770

Förlängning Typ 1 hane till hona

Förlängningskabel för laddkablar av typ 1 som är praktisk att ha med när ordinarie kabel inte räcker till. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 130 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Kabeln är försedd med typ 1 hona med liknande lock och låsning som i fordonet i den ena änden. I den andra sitter en vanlig typ 1 laddkontakt, samma som i din ordinarie laddkabel. 

  Det kan vara praktiska att välja en förlängare istället för en extra lång standardkabel. Då slipper du bråka med en onödigt lång kabel de dagar förlängningen inte behövs. Men den kommer också väl till pass vid olika utvecklings projekt kring laddning i labb och verkstad.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Uttag fordon
  Typ 1
  Uttag strömkälla
  Typ 1
  Max ampere
  16
  Faser
  1
  Extra funktionalitet
  Förlängningskabel

Alternativ till denna produkt

 
Med justerbar effekt slipper du riskera att överbelasta elnätet när du laddar ditt fordon via ett vanligt eluttag. Vår justerbara laddkabel ger dig möjlighet att stegvis ställa effekten från 6A och uppåt. Det gör den perfekt också till uttag för motorvärmare som ofta är avsäkrade till 6A.
5 960 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Laddkabeln för laddstationer och dig med typ 1-kontakt i fordonet, dvs de flesta amerikanska och japanska bilmärken. Den spiraliserade (fjädrande) funktionen gör att kabeln den slipper hamna på marken och samla på sig en massa smuts som du sedan får med dig in i bilen.
2 790 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter