Meny

Best.nr 105-0005

IEC Lock+ - Låsbara strömkablar C13-Schuko

Den låsbara kontakten är universell och passar alla hane-kontakter oavsett i vilken produkt de sitter. Det gör det enkelt uppgradera befintliga installationer med en ny säkrare strömförsörjning utan annat besvär än att byta ut strömkabeln. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 199 st
Leveranstid 1-2 dagar
75,20 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Att strömkabeln plötsligt rycks ut av oaktsamhet eller vibrerar loss är en katastrof i många kritiska tillämpningar och tillräckligt illa i det flesta andra för att man skall vilja säkra driften med låsbara kablar. Den låsbara kontakten är universell och passar alla hane-kontakter oavsett i vilken produkt de sitter. Det gör det enkelt uppgradera befintliga installationer med en ny säkrare strömförsörjning utan annat besvär än att byta ut strömkabeln.

  Låset är lätt och snabbt att öppna även om flera uttag sitter tätt bredvid varandra. Man för bara bygeln bakåt och dra ut kabeln som vanligt.

  En idealisk lösning för alla installationer i fordon eller maskiner som vibrerar, medicinsk utrustning, serverhallar, studioutrustning för direktsändning eller överallt där priset för att slippa smärtan av ett oavsiktligt strömavbrott är värt mer än några tior.

  Svart, orange, blå, röd eller vit

  Vår lagerstandard är svart och orange, men köper du hela förpackningar (50st eller 100st beroende på längd) kan du få dem också i blå, röd eller vit. Detta gäller IEC Lock standard med den fjädrande spaken integrerad i själva gjutningen av donet.

  • Kabelaria 3*1.00mm2
 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Length (m)
  1
  Model
  C13-Schuko
  Color
  Black
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Den populära låsbara strömkabeln har nu fått sin motsvarighet i en strömlist med samma teknik. Med ett lås också i strömlisten kan du säkra bägge ändar och slipper riskera oavsiktliga strömavbrott.
1 100 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter