Meny

Best.nr 102-9100

Låsbar apparatkontakt för inbyggnad säkrar elförsörjningen

Säkra strömförsörjning till din konstruktion. De chassimonterade apparatkontakterna har samma finurliga låsning som de färdiggjorda kablarna och passar alla anslutningskablar på marknaden. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
38,80 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Nu kan du säkra strömförsörjning till din konstruktion. De chassimonterade apparatkontakterna har samma finurliga låsning som de färdiggjorda kablarna och passar alla anslutningskablar på marknaden. Principen bygger på att kontaktstiftet i mötande kabel kilas fast likt stolpskorna som teleteknikerna använde för att ta sig upp i telefonstolpen. För att lossa kabeln trycks den fjädrande knappen in och kabel är lösgjord.

    Med den låsbara IEC C13- och C19-kontakten slipper du riskera att strömkabeln plötsligt rycks ut av oaktsamhet eller vibrerar loss och orsakar oönskade driftavbrott.

    En idealisk lösning för alla apparater avsedda för fordon eller maskiner som vibrerar, medicinsk utrustning, serverhallar, studioutrustning för direktsändning eller överallt där priset för att slippa smärtan av ett oavsiktligt strömavbrott är värt mer än några tior.

Alternativ till denna produkt

 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
303 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter