Meny

Best.nr 20103821

Smartkeeper Essential Basic RJ45 portlås

Skydda alla dina RJ45 uttag mot olovlig anslutning. Nätverksuttag finns överallt på ditt kontor, i din butik eller ditt hem, gör det svårare att för vem som helst att när som helst ansluta till ditt nätverk. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 9 st
Leveranstid 1-2 dagar
303 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ett enkelt RJ45 lås som du med ena hand bara tryckt på plats och som är mer eller mindre omöjlig att låsa upp utan rätt nyckel. Lås dina portar i din switch, router eller alla uttag som inte används och skapa högre säkert på ditt nätverk. Finns i sju färger och lika många nycklar (Basic), rätt färg på lås och rätt färg på nyckel låser enkelt upp låset. Tryggt, säkert och billigt.

  Finns som 10pack lås och 1st nyckel (Basic) eller i 12pack/100pack utan nyckel. Önskas fler nycklar, se tillbehör.

  Smartkeeper - en nyckel till alla typer av lås

  Med Smartkeeper får du ett komplett låssystem som klarar alla olika portar du finner på en PC, nätverks- eller AV-utrustning. Nycklarna är antingen färgkodade (Smartkeeper Essential) eller helt unika (Smartkeeper Pro), med den unika egenskapen att en du har en och samma nyckel oavsett vilken port du behöver plugga ingen eller kabel du behöver låsa fast.

  Smartkeeper Essential (Basic) - sju olika nycklar för sju olika system

  Med Smartkeeper Essential matchar nyckels färglåsen med samma färg, men olika färger kan inte låsa eller låsa upp varandra. Detta ger dig normalt sett tillräckligt skydd mot oönskad anslutning till annars öppna portar såväl som tillfredställande fastlåsning av exempelvis en nätverkskabel.

  Smartkeeper Pro - unik nyckel till varje system

  Med Smartkeeper Pro får du i stället en privat nyckel som endast passar dina lås, precis som låset till din ytterdörr. Pro-serien kräver därför registrering och såväl lås som nycklar måste beställas från fabrik för varje kund. Det ger dig bästa möjliga säkerhet. Samtliga låstyper finns tillgängliga för såväl Pro som Essential.

 • Tillbehör

  159 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Porttyp
  RJ45
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Lås fast kablaget så slipper du kostsamma driftavbrott. Smartkeeper kabellås hindrar olovlig urkoppling av nätverkskabeln och ger dig tryggare drift till låg kostnad. Ett måste om du vill förbättra säkerheten på all kritisk utrustning som inte redan är inlåst.
460 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Var säker på att din USB anslutna utrustning inte kopplas ur av misstag eller kanske rent utav försvinner. En smart lösning som enkelt och snabbt installeras men som är svårare att demontera.
275 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Smartkeeper Essential USB portlås. Porten där man idag mer eller mindre kan ansluta nästan vad som helst utan någon svårighet eller kontroll. Tex så kan känsliga data och virus enkelt föras över vis USB minne och skapa stora kostnader för företag och privatpersoner, men lösning finns och är enkel och billig.
240 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter