Meny

Best.nr 111-4160

RJ45-lås förhindrar olovlig anslutning

Ett smart lås för RJ45-porten som skyddar fysiskt och förhindrar olovlig anslutning till utrustning och uttag. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
429 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ett smart lås för RJ45-porten som skyddar fysiskt och förhindrar olovlig anslutning till utrustning och uttag. För såväl användare som installatörer är det lockande att ta genvägen via ett redan befintligt uttag i en panel eller väggdosa, trots att det inte varit nätägarens intension. På aktiv utrustning kan man vilja "plugga" portar som inte skall driftsättas förrän senare och då kunna frigöras av en behörig installatör. I offentlig miljö vill man kanske hindra att lediga uttag istället pluggas med snus eller tuggummi! RJ45-låset passar i patchpaneler, väggdosor, direkt på switchar, bredbandsrouters, överallt där man har en RJ45-port att skydda.

  Ett medföljande specialverktyg med nycklade käftar måste användas för att låsa upp och avlägsna pluggen. RJ45-låset säljs i satser om tio eller hundra pluggar, då ingår ett respektive fem verktyg/nycklar.

  • Passar alla RJ45-portar
  • Speciell nyckel/tång måste användas för att avlägsna låset
  • Skyddar uttagen mot åverkan och olovlig anslutning

   

Alternativ till denna produkt

Best.nr104-4090
Setup.exe för enklare installationer
1 870 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Gör din Keystone installation mer säker med hjälp av låsningsbara kontakter. Nu kan du enkelt använda dina standard kablage men ändå vara säker på att ingen råkar dra ut fel kabel vid fel tidpunkt.
49,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter