Meny

Best.nr 104-3950

Industriell patchpanel för DIN-montage

Effektiv och lättarbetad patchpanel för montage i DIN-skena alternativt fristående användning. Den utdragbara fronten erbjuder låsning i ytterläget. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
4 350 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Effektiv och lättarbetad patchpanel för montage i DIN-skena alternativt fristående användning. Den utdragbara fronten erbjuder låsning i ytterläget så att man kan arbeta bekvämt utan risk för att panelen trillar ur sitt hölje. Panelen är färdigbestyckad med tolv skärmade Cat.6 RJ45 uttag, men passar såklart också för oskärmad kabel. DIN-fästet sitter monterat på baksidan (i förhållande till kontaktdonens placering) men kan enkelt flyttas till sidan av höljet för att bygga lite mindre i djupled.

  Förkontakterad trunk-kabel för ytterligare tidsbesparing

  För att slippa kontaktera på plats, kan vi också erbjuda färdigkopplade paket med valfri kabellängd och antal anslutningar. Kontakt oss för prisuppgift!

  • Robust metallhölje i pulverlackat stål
  • Utdragbar front med låsning i ytterläge för effektiv montering
   • Färdigbestyckad med 12st RJ45 Cat.6 skärmade kontakter
  • Mått H140xB135xD87mm

Alternativ till denna produkt

 
Nya OttoE-serien från Etherwan är en sedan länge efterfrågad produkt. Utan fläkt och med anslutningsdonet till ström och relä-utgångar framtill, ger självklara fördelar vid installation och service. Samtidigt som det ger en installationshöjd på endast 100mm. Är du ute efter Profinet-kompatibel enhet? Välj då Gigabit-varianten.
2 190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter