Meny

Best.nr 20102516

Ventilerad hylla för 10"

Komplettera ditt 10” stativ med en ventilerad hylla. Med ett djup på 180mm så kan du placera det mesta som du önskar, router, switch eller liknande. Läs mer

Lagerstatus 7 st
Leveranstid 1-2 dagar
231 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Komplettera ditt 10” stativ med en ventilerad hylla. Med ett djup på 180mm så kan du placera det mesta som du önskar, router, switch eller liknande. Tillverkad i svart plåt. Komplettera med Rackstuds, korgmutter se tillbehör.

  • Lär dig mer

  • Teknisk specifikation

    Utrustning
    Hyllor

Alternativ till denna produkt

 
Rätt verktyg ger alltid bäst slutresultat. Här får du en smidig och ett ergonomiskt verktyg av högsta kvalité för enkel och snabb hantering av dina buntband.
2 980 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
10” Teknikskåp, den perfekta lösningen för installation och för att skydda känsliga enheter. Anpassad för många olika applikationer inom IT, övervakning, larm, tv, Lan helt enkelt utrustning som inte kräver 19” montage.
930 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
172 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20103212
50-pack Duo, universal
684 SEK exkl. moms