Meny

Best.nr 138-8600

Stödskena F1/S1/F3, 80kg

Skena som stöd för tung utrustning. Monteringen kräver profiler både fram och bak. Levereras parvis och är tillverkat i galvaniserad stålplåt Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
1 120 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Skena som stöd för tung utrustning. Monteringen kräver profiler både fram och bak. . Levereras parvis och är tillverkat i galvaniserad stålplåt.

  Passa för 19" profler som finns i samliga Enoc skåp/rack. Obs! kraver profiler fram och back.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Utrustning
  Övrigt

Alternativ till denna produkt

 
Komplettera ditt teknikskåp med en låsbar låda som ger dig möjlighet att spara viktiga papper eller annan utrustning på plats. Finns i 2, 3 eller 4HE och passar för monteringsdjup från 350mm.
679 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
19” teknikskåp, den perfekta lösningen för dina mindre installationer. Snygg och smidig i många storlekar och två färger, grå eller svart samt med glas eller plåtdörr. Kommer i Flatpack för enkelt och smidig transport och installation. Obs, fel bilder på några av våra skåp, 20102918, 19, 22 och 23 alla har nu vent. hål framtill, nya bilder kommer. Se 20102920 el. 21 för rätt utseende.
1 250 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Kraftigare kabel/kablage och stora arbeten kräver verktyg som verkligen fungerar.  Vår större och kraftigare häftpistol som är konstruerad i aluminium är anpassad för de flesta data och elinstallationer och fungerar med tre olika storlekar av klamrar.
736 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Arbeta effektivt ute i fält med portabel arbetsyta som fäster på metall eller hängs fast. Tre kraftfulla magneter eller krokar håller den på plats så att du får anständig ergonomi på de mest svårarbetade platserna. Kraftfullt gjord i design likt en tunn portfölj gör den både tålig och lätt att ta med.
4 250 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter