Meny

Best.nr 138-7050

Ruggat väggskåp för IP55-miljö

Ruggat svensktillverkat 19"-skåp i svetsat stål som gör det möjligt att installera IT-utrustning i miljöer där annars vatten, damm och smuts snabbt skulle ta livet av produkterna. skåpet är IP55-klassat (krävs 2 extra blindflänsar). Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 840 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  U/HE
  11
  Bredd
  550
  Djup
  550
  Höjd
  550
 • Produktbeskrivning

  Ruggat svensktillverkat 19"-skåp i svetsat stål som gör det möjligt att installera IT-utrustning i miljöer där annars vatten, damm och smuts snabbt skulle ta livet av produkterna. Klassningen IP55 innebär att du får tillräckligt skydd mot att damm och sprutande vatten för de flesta tillämpningar både inom och utomhus. Skåpet levereras komplett med 2 st 19”-profiler i galvad stålplåt. Profilerna är monterade 80 mm in i skåpet och är justerbara 25 mm i djupled (endast bakåt). Väggbeslag, delbara flänsar och sats med 20 st korgmuttrar och skruv ingår i leveransen.

  För extrema miljöer som utomhus och kustnära kan ett rostfritt alternativ behöva övervägas, likaså i situationer där risk finns för översköljning av vatten kan specialversioner behövas. Vi har tillgång till ett sort utbud och tar även fram specialskåp på kort varsel. Hör av dig till oss med ditt önskemål, så hjälper vi dig.

  • Dörr, öppningsbar 175°, högerhängd med cylinderlås (vänsterhängd på beställning)
  • Fasta sidopaneler och bakstycke ger robust konstruktion
  • Delbar kabelgenomföring via tak- alt. bottenplåt
  • Jordanslutning på skåpsvep och dörr
  • Ytbehandling: RAL 7035 (grå) strukturerad pulverlack (annan färg på beställning)
  • Skåpet lev. med en blinfläns och en kabelgenomföring.
  • För IP55 krävs 2st extra blindflänsar, säg till vid beställning (Obs! Man får då skapa sin egen kabelgenomföring).

Alternativ till denna produkt

 
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds.
535 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
311 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Baserad på samma kabelskydd som 38-2012/13 men med tydliga gula längsgående band som gör att du tydligt och klart ser var kablarna ligger. Lika enkel, snabb, säker och snygg installation som håller för lång tid...
351 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
1 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor ingår, PoE
2 470 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter