Meny

Best.nr 138-7050

Ruggat väggskåp för IP55-miljö

Ruggat svensktillverkat 19"-skåp i svetsat stål som gör det möjligt att installera IT-utrustning i miljöer där annars vatten, damm och smuts snabbt skulle ta livet av produkterna. skåpet är IP55-klassat (krävs 2 extra blindflänsar). Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 840 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ruggat svensktillverkat 19"-skåp i svetsat stål som gör det möjligt att installera IT-utrustning i miljöer där annars vatten, damm och smuts snabbt skulle ta livet av produkterna. Klassningen IP55 innebär att du får tillräckligt skydd mot att damm och sprutande vatten för de flesta tillämpningar både inom och utomhus. Skåpet levereras komplett med 2 st 19”-profiler i galvad stålplåt. Profilerna är monterade 80 mm in i skåpet och är justerbara 25 mm i djupled (endast bakåt). Väggbeslag, delbara flänsar och sats med 20 st korgmuttrar och skruv ingår i leveransen.

  • Dörr, öppningsbar 175°, högerhängd med cylinderlås (vänsterhängd på beställning)
  • Fasta sidopaneler och bakstycke ger robust konstruktion
  • Delbar kabelgenomföring via tak- alt. bottenplåt
  • Jordanslutning på skåpsvep och dörr
  • Ytbehandling: RAL 7035 (grå) strukturerad pulverlack (annan färg på beställning)
  • Skåpet lev. med en blinfläns och en kabelgenomföring.
  • För IP55 krävs 2st extra blindflänsar, säg till vid beställning (Obs! Man får då skapa sin egen kabelgenomföring).

  För extrema miljöer som utomhus och kustnära kan ett rostfritt alternativ behöva övervägas, likaså i situationer där risk finns för översköljning av vatten kan specialversioner behövas. Vi har tillgång till ett sort utbud och tar även fram specialskåp på kort varsel. Hör av dig till oss med ditt önskemål, så hjälper vi dig.

 • Tillbehör

  310 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Size (mm)
  B550xD550xH550
  U/HE
  11
  Bredd
  550
  Djup
  550
  Höjd
  550
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
121 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
441 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Smidig termineringsbox i plåt för FTTx-installationer. liten och lätt åtkomlig framifrån gör den snabbarbetad och lätt att placera där du önskar och finns för 4, 8 och 16 fiber.
133 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Baserad på samma kabelskydd som 38-2012/13 men med tydliga gula längsgående band som gör att du tydligt och klart ser var kablarna ligger. Lika enkel, snabb, säker och snygg installation som håller för lång tid...
363 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
1 450 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor ingår, PoE
2 330 SEK exkl. moms