Meny

Best.nr 138-2030

Golvlist med dubbla hålrum

Inte nog med att kablarna ofta ligger permanent i en röra på golvet och kan ställa till problem. Du kanske även måste kunna skilja strömkablar från övriga kablar. Nu kan du enkelt med ett detta kabelskydd som är uppbyggda med två separerade hålrum för att på det viset kunna minimera störningar som kan uppkomma. Läs mer

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 430 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Kabel och störningsfritt på golvet

  Inte nog med att kablarna ofta ligger permanent i en röra på golvet och kan ställa till problem. Du kanske även måste kunna skilja på strömkablar från övriga kablar. Nu kan du enkelt med ett kabelskydd som är uppbyggd med två separerade hålrum för att på det viset kunna mininera störningar som kan uppkomma.

  Bygg och förändra med tiden

  Samma uppbyggnad som övriga golvskydd med en baksida som är ribbad för att bättre ligga still och minimera rörelser på släta ytor. Vingarna på kanalen ser till att du inte fastnar med foten och att en pirra enkelt kan passera utan att kabeln/kablarna tar skada. Finns i längden 9m och kan enkelt klippas i rätt längd och kan även skarvas med medföljande kontaktstift. Plats för kablage i två separata hålrum på 12x13mm. Även denna är säkerhetstestad och certifierad enligt BS EN60670-1:2005 (Skydd mot elektriska stötar).

   

  Mått:

  L9000mm x B83mm x H15mm

  Innermått

  B13mm x H12mm

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Installation
  Kabelkanaler/ lister
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Många gånger så har du säkert funderat på hur man enklast kan förvara allt på ett och samma ställe och på ett enkelt sätt. Nu finns kapslingen anpassad för din övervakningsutrustning, här får du en kapsling där du får plats med det mesta, switch, strömlist, NVR/DVR, skärm plus annat.
3 440 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
112 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
411 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter