Meny

Best.nr 138-8047

IT-Golvskåp - robust, demonterbart, svensktillverkat

Med F1 visas en helt ny konstruktionsplattform upp, som är betydligt mer flexibel än sina föregångare och andra skåp på marknaden. En finurlig och praktisk lösning är den steglösa vertikala monteringen. Finns även i bredd 800mm Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
12 390 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med F1 visas en helt ny konstruktionsplattform upp, som är betydligt mer flexibel än sina föregångare och andra skåp på marknaden. En finurlig och praktisk lösning är den steglösa vertikala monteringen som gör att utrustningen kan förskjutas i sidled för att skapa mer utrymme på ena eller andra sidan. Möjligheten till off center-lösning ger gott om plats på den sida där det behövs.

  Hög kapacitet och lätt att demontera

  Skåpet är helt sammansatt med skruvar och därför enkelt att demontera vid installation i trånga utrymmen. Trots det finns inga skruvar synliga utifrån vilket ger skåpet ett gediget intryck. Lastkapaciteten är hela 1500 kg.

  Anpassningsbar för låssystem

  Skåpdörren av 1 mm perforerad stålplåt (85% perforeringsgrad för maximalt luftflöde) har ett ergonomiskt handtag, vars låscylinder lätt kan anpassas till befintligt låssystem, även elektroniska. Hör av dig till oss för fullständig information om tillgängliga alternativ.

  Finns även i bredd 800mm.

  • Skruvad ram av aluminiumprofiler och hörn av pressgjuten zink. Ramen har 2 integrerade vertikala skruvfickor i varje hörnprofil för universal montage av tillbehör.
  • Demonterbar ram genom skruvar.
  • Ytbehandling: strukturlack Beige eller Svart RAL9005.
  • Kapslingsklass IP20.
  • Maximal statisk belastning 1500 kg, fördelat på 4 19" profiler.
  • Framdörr av 4mm rökfärgat säkerhetsglas inbyggt i en aluminiumram. Ergonomiskt låshandtag med säkerhetscylinder. Anpassningsbar för andra låssystem. Verktygslös borttagning av dörr genom integrerad snabblåsning. Dörröppningsvinkel >180° vid enskåpsuppställning. Högerhängd, möjlig att vänsterhänga.
  • Bakdörr av 1mm stålplåt inbyggt i en aluminiumram. Lås med säkerhetscylinder. Kan eftermontera låshandtag. Övrigt lika framdörr.
  • Sidopaneler av stålplåt, enkla att hänga av och låsbara från insidan. Integrerat handtag för enklare hantering.
  • Tak med utbytbara modulplåtar, en med kabelgenomföring inklusive borstlist i bakkant och resterande täckplåtar. Kan bytas ut mot kabelgenomföringsplåtar,ventilationsplåtar eller fläktpaket. Alla moduler kan vridas 90° och arrangeras med kabelgenomföring på vänster och/eller höger sida. Befintliga installationer kan enkelt flyttas över genom den U-formade kabelgenomföringsplåten.
  • Botten är öppen men kan förses med täckplåtar/bottenplåtspaket.
  • 19" profilerna kan steglöst justeras inom skåpsdjupet. Djupprofilerna är försedda med avståndsmarkering för exakt positionering. 19" profilerna är numrerade per höjdenhet. Hela inredningen kan flyttas höger eller vänster till en off-center position.
  Hög lastkapacitet 1500 kg  
  Konfigurerbar  
  Speciallösningar: Går att få kundunik  
  Steglös 19" inställning
 • Tillbehör

  Best.nr 20101088
  1 170 SEK exkl. moms
  252 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  U/HE
  42
  Cabinet color
  Beige
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 138-1012
100-pack för tjock plåt (blå)
539 SEK exkl. moms
 
Smidig termineringsbox i plåt för FTTx-installationer. liten och lätt åtkomlig framifrån gör den snabbarbetad och lätt att placera där du önskar och finns för 4, 8 och 16 fiber.
150 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0475
Access system för alla elektronisk lås och RFID läsare
4 570 SEK exkl. moms
Best.nr 138-3000
Enkel och smidig led-lampa med 800 lumen
593 SEK exkl. moms
 
Kassetter till den första Patchbox. Finns för både koppar och fiber.
343 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor ingår, PoE
2 380 SEK exkl. moms