Meny

Best.nr 20101308

HDMI 2.0 aktiv optisk kabel, upp till 4K 60Hz

Aktiv optisk hybridkabel som sänder HDMI upp till 4K 60Hz på avstånd upp till 100 meter, punkt-till-punkt. Kabeln finns i flera fasta längder från 7 till 100 meter Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid >21 dagar
1 930 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  HDMI 2.0 aktiv optisk kabel möjliggör överföring av 4K (4096x2160) vid 60Hz-signal upp till 100m över halogenfri (LSZH) hybridkabel. Detta utan att använda sig av varken skalning eller komprimering för att minska minska mängden data att överföra.

  Kabeln har en kompakt design för att passa för varierande installationer och platser, med en ledande teknisk prestanda. Den är slimmad, lätt och lika enkel att installera som en vanlig HDMI-kopparkabel. Den drivs via DDC 5V från HDMI-porten på HDMI-källan utan behov av någon extern strömförsörjning via DC eller USB.

  Den är kompatibel med standardfunktionerna i HDMI2.0, som tex CEC, EDID och HDCP 2.2, för bättre installationsflexibilitet och kompabilitet. Den stödjer även HDR för att ge en mer realistisk och objektiv videosignal.

  Fiberkabeln är överlägsen när det gäller extremt låg signaldämpning och immunitet gentemot RF störning. Den är även smal och lätt, 30% lättar jämfört med konventionell kopparkabel. Plug-&-play, inga drivrutiner att installera och ingen ström att koppla in.

  High-Definition Multimedia Interface (HDMI) är en gränssnittstandard för kabel med kontaktdon vid överföring av okomprimerade digitala ljud- och bildsignaler i en och samma kabel. Ett vanligt exempel är från en digitalbox eller en blu-ray-spelare till en TV.

  HDMI 2.0 har en bandbredd på 18,0 Gbit/s och stöd för 4K-upplösning i 60 Hz (60 bilder per sekund) samt bättre färger och fler ljudkanaler, jämfört med tidigare HDMI-versioner.

  Active Optical Cable (AOC) är en kabelteknik som accepterar samma elektriska input som en traditionell kopparkabel, men som använder optisk fiber ”mellan kontakterna”. AOC använder elektrisk-till-optisk konversation i kontakterna för att förbättra kabelns hastighet och avståndsprestanda utan att offra kompatibiliteten med elektriska standardgränssnitt.

  Specifikationer

  • Videoupplösning: 4K (4096x2160) @ 60Hz (RGB & YCbCr: 4:4:4)
  • Sänder HDMI 2.0-signalen upp till 100m över hybridkabel
  • Drivs av HDMI-källan utan behov av någon extern strömförsörjning
  • Stöd för överföring av 3D-material
  • Stöd för standardfunktionerna i HDMI2.0
  • Uppfyller CEC, EDID och HDCP 2.2
  • Stödjer HDR vid 10 bit- eller 12 bit-hastigheterna inom sin maximala bandbredd av 18Gbps
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Hybrid Cable
  Interface
  HDMI
  Resolution
  4K UHD (2160p)
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Nu finns den avancerade HDMI-hybridkabeln i en armerad version för dragning genom fuktiga, smutsiga och utsatta platser. Denna armerade fiberoptiska HDMI-kabel använder en OM3 850nm optisk fiber för att överföra HDMI 2.0-signaler över långt avstånd utan signalförlust.
693 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du skicka 4K över HDMI ända upp till 100 meter. Denna fiberoptiska HDMI-kabel med löstagbart självlåsande kontaktdon i ena änden är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Kabeln kan anslutas till enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D), vilket gör att en och samma kabel kan användas som en HDMI till HDMI, eller HDMI till Micro-HDMI-kabel. Kabeln finns i flera fasta längder mellan 10 och 100 meter
589 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20101124
4K UHD 3840x2160@30Hz, Duplex LC fiber
4 660 SEK exkl. moms